fbpx

Den svenske artist BJOERN er tilbage med en håbefuld single

Foto: Karin Lundin

I dag er svenske BJOERN klar med sin tredje single til samlingen, og den emmer af håbefulde toner.

Den svenske sanger og sangerskriver Linnea BJOERN debuterede tidligere på året med den dragende single “Why”, der var en form for afsked sang til hendes veninde, der begik selvmord, og de følelser det bragte med sig. Debutsinglen blev senere fulgt op af BJOERNs udspil “Hold Me”, der handler om mentalt helbred, svækket selvværd og frygten for at være ensom. Det spirende stjerneskud er altså en artist, der har følelserne uden på tøjet, og nu har vi fornøjelsen af hendes tredje single i rækken.

Den nye single hedder “Rocket”, og er en del mere håbefuld de to tidligere. Der er gang i produktionen, og det stærke lydunivers er båret af gennemtrægende synths og et uptempo beat. Hendes smukke vokal leverer en følsom tekst, der går lige i hjertet. Selv fortæller BJOERN om sangen og dens handling:

For mig indebar største delen af tiden som teenager at finde ud af, hvem jeg var. Jeg troede, at det jeg gjorde definerede mig som person. Hvis jeg var god til sport, ville min identitet være den sporty. Hvis jeg var god til noget, betød det at jeg var en god person, der mente noget med det. Det samme gjaldt humøret. Jeg var konstant glad, og derfor gav jeg noget til gruppen, og fik lov til at være med til ting. Hvis jeg ikke var det, ville jeg jo bare være kedelig. Hvis man overlever teenagejunglen, så kan man overleve alt.

Du kan lytte til BJOERNs nye single “Rocket” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com