fbpx

Henrik Felipe er en urban pop-perle fra Norge, og han har netop udgivet ny single

Foto: PR

Den norske artist Henrik Felipe er nu klar med sin tredje single til samlingen, og vi er bestemt ikke skuffede.

Den norske/columbianske sanger og sangskriver Henrik Felipe har sine rødder i Kabelvåg som er en af de nordligste byer i Norge. Men på trods af en opvæskt i en isoleret by, så har han alligevel formået at søge ud af Norges grænser, og hans musik har heldigvis fundet vej her til Danmark. Med en blanding af rap, pop og indie har han bestemt gjort et indtryk, og nu er han klar med efterfølgeren til de to første singler “SCUTI” og “FOR NOW”, der begge er blevet udgivet i 2020.

Det nye udspil hedder “BACKYARD”, og er et perfekt eksemplar på hvad man får når man inddrager store følelser i en tilbagelænet produktion. Sangen handler om når et forhold begynder at gå i forfald og man ikke længere kan gøre noget ved det. Sangen er oven i købet endnu en teaser til Felipes kommende debut EP der rammer gaden i juli.

Der er god grund til at tjekke den nye single “BACKYARD” fra Henrik Felipe ud, mens vi venter på debut-EP’en.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com