fbpx

Marshall Cecil udgiver ny single og spektakulær musikvideo, der udspiller sig i Tokyo

Foto: Malik Grosos

Der er god grund til at tjekke op på Marshall Cecil i dag, da de netop har sluppet en ny single, samt en tilhørende musikvideo.

Det fremadstormende pop-trio Marshall Cecil har efterhånden fået bevist deres værd på den danske musikscene. De var for første gang aktuelle i 2017 med debutsinglen “Going Up / Going Down”, der her i år blev efterfulgt af debutalbummet med samme navn. Tilbage i 2018 oplevede vi den, på det tidspunkt, nyopstartede duo, spille på Rising-scenen på Roskilde Festival, hvor de slog benene væk under os, med deres ganske unikke og drømmende udtryk.

Nu er Marshall Cecil endnu en gang klar til at imponerer os med deres lækre toner og stærke udtryk. Deres nye single hedder “Visulizations”, og er et smukt popnummer, der går lige i hjertet. Selv fortæller forsanger Daniel Abraham om sangen:

Visualizations’ er en hyldest til de øjeblikke, hvor vi overkommer vores egen frygt og giver slip. Det er en sang om at finde en vej ud af mørket og navigere mod lyset.

Sammen med den nyudgivne sang, er bandet også klar med en tilhørende musikvideo, der afspejler den stresskultur, der florerer i flere samfund verden over. I videoen følger man en overarbejdende businessman, der i sin søgen efter håb og flugt fra sit hverdagsliv, flakker hvileløst rundt i Tokyos natteliv.

Udover en splinterny single og musikvideo, kan Marshall Cecil nu også annoncerer en Danmarksturné, der starter i Lille VEGA den 5. september. Men indtil da kan man varme sig på deres nye smukke udspil “Visulizations”, og se den rørende musikvideo:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com