fbpx

Nordiske Hits // Uge 26

Foto: Ida Laurberg // Turned up Tas

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Ida Laurberg – “Lost All Hope”

Den fremadstormende danske artist Ida Laurberg har med sit bløde og hudløst ærlige univers, for alvor sat sit præg på den danske musikscene. I 2020 har hun allerede udgivet to singler “Dirty” og “Why Don’t You”, og nu er hun klar med den tredje, der også er en teaser til hendes kommende EP. Sangen “Lost All Hope” er på alle måder en dragende kærlighedssang, hvor Ida Laurberg lukker op for følelsesregisteret. Hendes kommende EP, har Laurberg røbet, kommer til at handle om de stadier, som man går igennem efter et break up. Man må sige, at hun allerede er godt på vej til at røre os alle med den nye single “Lost All Hope” fra EP’en, som vi glæder os til at høre!

Isah – “Drukne”

Den 20 årige artist Isah har på kort tid formået at slå igennem på den norske hiphop- og R&B-scene. Tilbage i februar vandt han prisen for Årets Stjerneskud til dette års by:Larm, hvor han blev hyldet for sit stærke flow og vi var heldigvis også så heldige, at vi fik lov til at opleve ham live på Festivalen. Nu er det unge talent klar med en banger, til at varme os alle op til sommeren. Sangen hedder “Drukne”, og er et gennemført stykke rap-musik, der nærmest giver os assosiationer til nogle af 90’ernes allerstørste rap-hits. Sangen bliver båret af Isahs sprøde norske rim, der får os til at få lyst til at tage en tur på dansegulvet. Der er god grund til at tjekke det norske hiphop-håb Isah og hans nye single “Drukne” ud.

Zupermaria – “Ingenting er lenger som det var”

Er man til totalt gennemført norsk dansepop, så er Zupermaria lige præcis en artist for dig. Vi var så heldige at opleve hende på dette års by:Larm, hvor vores kærlighed til hende voksede. Tidligere på året var hun også på vores guide til fans af Robyn, som et bud på en artist man burde tjekke ud. Nu er Zupermaria klar med endnu en brandvarm single. Det nye udspil hedder “Ingenting er lenger som det var”, og er den perfekte blanding af et stærkt og følsomt nummer, tilsat en masse spørde tyggegummi-poppede vibes. Der er bliver leveret høj energi og en masse attitude, der gør sangen ganske uimodståelig. Den norske artist har, på trods af at hun først debuterede i 2019, allerede samlet næsten en million streams, så man kan med god grund holde et vågent øje med Zupermaria.

Ellers tilføjet:

ALDO – “Flowerful Day”
Amalie Holt Kleive – “Ser du nå”
Anna of the North – “Dream Girl”
Annie – “American Cars”
Angående Mig – “jeg elsker alt hvad du hader ved mig”
Aureola – “Do No Harm”
Barjohan – “Ego”
Carl Louis – “Portal to happiness”
Giulia Gatti – “Feels Like a Movie”
Idun Nicoline – “Lost Without You”
Josie Amadonna x Boris Hjort – “Smooth”
MoonBee + The Astronauts“Invincible”
Mopiano – “Spaceman”
Nana Jacobi – “Ingenmandsland” 
Nevermind Vermont – “Far Away”
Oscar27 – “Hånden Over Blusset”
RAES – “Sorry Gotta Go”
Ravi Kuma – “Breakfast 1pm”
Stage Dolls – “The Summer We Won’t Forget”
The Blue Van – “Beggar” 
Turid – “Voices SIR RON remix” 
Vax – “Me & Ur Ghost”

Følg playlisten her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com