fbpx

Remington Super 60 er ude med første single fra kommende EP

Foto: Ole Apalnes

Den norske trio Remington Super 60 har i dag udgivet det fine indie-popnummer “Still Near”.

Remintong super 60 er et erfarent indie-popband fra Frederikstad, Norge. Siden 1998 har  sangskriver og producer Christoffer Schou holdt sammen på gruppen, der har haft skiftende medlemmer. Med massere af udgivelser i bagagen har deres musik ændret sig gennem tiderne, men altid været inspireret af Schous store musikalske helte som Burt Bacharach, Brian Wilson og nyere navne som Stereolab og New Order.

Tidligere på året udgav de EP’en New Ep, men det hårdtarbejdende band er allerede klar med en ny single “Still Near” fra deres kommende EP, der udkommer i efteråret. Det er et fint lille nummer om forvirrende kærlighed og i sær slutningen, hvor der kommer mere og mere forskelligt kor på, har en flot effekt.

Lyt til “Still Near” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com