fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 23

Foto: Peg Parnevik // Philippa Parnevik

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Astrid S – “Dance Dance Dance”

Vi danser direkte ind i weekende med den nye single fra norges egen pop-droning Astrid S. Singlen hedder “Dance Dance Dance”, om med den tittel er dagsordenen ligesom lagt. Med musikerens fejlfrie vokalpræstation, drømmende synths og et tungt elektronisk beat i det ørehængende omkvæd, er der lagt op til at sætte sine dansemoves fri. Nummeret handler nemlig om at ligge alle sine bekymringer på hylden, og hvis man er nede så tro på, at alt bliver godt igen. Om dans kan kurere et knust hjerte må komme på prøve, når Astrid S spiller en koncert på dansk grund i Pumpehuset den 25. oktober.

Fool – “Someone Said”

Den dynamiske popduo FOOL er i dag ude med endnu en banger. Siden 2018 har de fået os til at danse under sommersolen til deres velskåret poplyd og friske dansable beats. Sidst vi hørte fra Adrian og Jabs, var i februar med singlen “Kids”, som tog Danmark med storm. Nu er de altså ude med endnu et potientelt pophit. Sangen hedder “Someone Said”, og er en sang, der handler om at tage magten over sin egen historie og stå ved sig selv. Denne ørehængende single fortjener i den grad en plads på playlisten.

Peg Parnevik – “Regret It”

Det er den skarpskåret scandi-pop der dominerer playlisten i denne uge – og den ny single fra Peg Parnevik er ingen undtagelse. Den svenske popkomet er ude med singlen “Regret It”, der handler om den uimodståelige kærlighed, man måske vil fortryde morgenen efter. Singlen er en solid omgang girlpower med en snert af country/rock. På nummeret bringer musikeren med et glimt i øjet hendes sassy tekster, der sammen med den catchy og farverige melodi er et perfekt nummer at starte weekenden på. Du kan lære den inspirerende artist meget bedre at kende via vores korte interview med Peg Parnevik her.

Ellers tilføjet:

Atusji – “Lonely”
Bruno Major – “I’ll Sleep When I’m Older”
Dotter – “Backfire”
Dopha – “The Game”
Emilie Nocholas – “Oh Love”
Fouli – “Loaded”
Fravær – “Fuck Af”
Halima – “Wake Up!”
IVA – “Trust”
Kops – “I do the best i can”
La Lusid – “Beehive”
Mall Girl – “My Sweet Mall Girl”
M.I.L.K – “Summertime”
Okay Kaya – “Snack”
Raleigh Ritchie – “Party Fear”
Run The Jewels – JU$T (feat. Pharrel Williams & Zack de la Rocha)
shades. – “Close.”
Springer – “Feels Like”
Thea Nyboe – “I Want You”
The Aces – “Kelly”
Two Door Cinema Club – “Tiptoes”
Westerman – “Easy Money”

Følg playlisten her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com