fbpx

FORPREMIERE: Ida Wenøe har skabt sin egen video til rørende ny single

Foto: Magnus Knudsen 

Ida Wenøe var som mange andre klar til at tage verden med storm, da en virus ramte landet over. Det fik Wenøe til at stoppe op og tænke over livet. Resultatet blev til en single samt video, der officielt rammer gaden på fredag, men som vi hos Bands Of Tomorrow har fået æren af at præsentere helt eksklusivt i dag.

Forårets nedlukning var en mavepuster for den danske artist Ida Wenøe, som netop var kommet hjem fra en succesfuld turné i England. Men hurtigt blev alt nulstillet, og Wenøe måtte skabe noget nyt ud af en ellers mørk tid. “One Step” er singlen, der udkommer fredag den 28. august og er skrevet og produceret af Ida selv – i sin kolonihave i København. Sangen har fået selskab af den GRAMMY-nominerede producer Tucker Martine, som har mixet sangen, mens Dave McNair har siddet på masterering. Sangen kredser om meningen i det meningsløse, at blive endnu mere bevidst om døden og længslen efter barndommens uskyld. Hendes ellers smukke og groovy musik er med den nye single mere alvorlig og reflekterende. Der er hentet inspiration i Dostojevskijs “Idioten” og det paradoksale i at være mindre, forstå mindre, vide mindre, men på samme tid føle større frihed og uskyldighed.

Den dertilhørende video er produceret af artisten selv i form af stop-motion-klip af et ansigt lavet af blomster, som skifter humør fra glad til ked af det. Med blomsten som symbol på livet, der hurtigt kan visne. Både singlen og videoen er super fin, og vi er meget stolte over at kunne vise det til vores læsere som de første. God fornøjelse.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com