fbpx

Hugo Sheppard leder tankerne hen mod Rainbow Road med “Sister”

foto: Barbora Mrazkova

Hugo Sheppard er ude med singlen “Sister” fra sit upcoming debutalbum ‘Comtiko’.

På “Sister” ledes tankerne henimod Rainbow Road i Mario Cart. Det er ihvertfald sådan, Hugo Sheppard beskriver “Sister”; som en lydliggjort version af Rainbow Road – og det giver vi ham ret i. “Sister” er en elektronisk poppet og nærmest diskoagtig energiudladning, hvor man i verset forestiller sig Super Mario kørende rundt på Rainbow Road, inden han i omkvædet accellererer til fuld hastighed i et forsøg på at vinde ræset. “Sister” er leadsinglen fra Comtiko, som udkommer til september.

Om “Sister” siger Hugo Sheppard:

Hvis Mario Karts famøse Rainbow Road-bane blev lydliggjort, ville det måske lyde som “Sister”. Nummeret finder sted i de helt heroiske og farverige højder, der blander umiddelbare, iørerfaldende og hårdtslående riffs og melodi med tonal spænding og udgivkling, der står særligt klart hen mod nummerets slutning. Nummeret er en hyldest til feminin egenartethed og styrke og er malet med en palette af farver et sted i mellem GRETA, M83 og Spandau Ballet.

Lyt til “Sister” her:

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com