fbpx

Nordiske Hits // Uge 34

Foto: JÆRV // Anna Kabana

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 21 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

JÆRV – “Jeg Kan Få Det Så Vildt Over At Du Eksisterer”

Den danske duo JÆRV er tilbage med ny single, med den lange titel “Jeg Kan Få Det Så Vildt Over At Du Eksisterer”. Det er lige-ud-af-posen pop, der fungerer og som vi her på redaktionen sætter pris på. Singlen er en hyldest til den sunde kærlighed. “Jeg Kan Få Det Så Vildt Over At Du Eksisterer” er foreløber for duoens kommende EP, “Skud” som står til udgivelse den 25. september.

Zupermaria – “Ka har du gjort”

Norske Zupermaria med det borgerlige Maria Træbakken er udset som ny norsk popkomet. Hun laver finurlig pop på sit modersmål. Den nyeste single og sidste inden albummet udkommer “Ka har du gjort” udgør anden sang af vores fremhævede nordiske hits. Tidligere på året var hun på vores guide til fans af Robyn. Sangen handler om noget de fleste kan relatere til, når festen er slut, men man hellere vil lade aftenen vare for evigt. Zupermaria skriver ærlige og ungdommelige tekster om fester, kærlighed og kærestesorger. Så hvis du er til ærlig pop, skal du udforske Zupermarias relaterbare univers.

Alice Boman – “Wake Me Up”

Den svenske singer-songwriter Alice Boman er klar med en spritny single, som er udkommet i dag. Det er første single efter hendes debutalbum Dream On som udkom i vinter, der er produceret sammen med Patrik Berger, der har skrevet sange, som har skrevet sange med kunstnere såsom Robyn, Charlie XCX og Sigrid. Singlen “Wake Me Up” er melankolsk indiepop, hvor musikken lægger et smukt lydtæppe til Bomans fine og sarte sangstemme.

Ellers tilføjet:

AySay – Rojekê
Barselona – “Landsby”
Brimheim – “Four Chambers”
Claus Funch – “Sweet Detours”
Death By Unga Bunga – “Trouble”
girlcrush – “Work, Work, Work”
Gula Blend – ”Va ifred”
Jonathan Floyd – “Fly”
M. Rexen – “I Can Be Real”
Mörmaid – “G.R.B”
Necklace – “Main Street”
Off Bloom – “What We DO”
Pennyblack – “The Queen (Live Forever)”
Sovereign – “The Chain”
Morten Søgaard – “Jericho”
Takykardia – “Rewind”
Tim Schou – “Where You Are”
Vaarin – “The Moon Is A Harsh Mistress (Quarantine Recordings)”
Violet Days – “Still Dreaming”

Følg playlisten her:


Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com