fbpx

Spunsugar løber stærkt på single og dertilhørende video

Foto: Charlie Wedin

Den malmøske gruppe kommer med video til sangen “Run”, som prikker til det travle menneske, der løber i blinde.

Der er garanti for tempo på Spunsugars nyeste single, der har fået selskab af en video. Bandet hører blandt andet til shoegaze genren, hvor vokalen tit kan være svær at forstå. Men frygt ej, for videoen til “Run” er en lyrikvideo, der viser en masse forskellige små klip i bedste TV-zappende stil iført et vintage filter. Videoen i sig selv er larmende og bestemt ikke perfekt men virker som et morsomt og ironisk modspil til nutidens tendens; det perfekte. Og selvom “Run” kan virke rodet med sine aggressive riffs, er sangen ment som en positiv energiudladning med et godt budskab. Om sangen og den dertilhørende video siger bandet:

Mens man har travlt med at løbe væk fra noget, der ikke er godt og ikke føles rigtigt, opdager man sommetider slet ikke, at man løber ind i noget, der føles helt rigtigt.

Så skal du have hjælp til at komme op af stolen, kan vi virkelig anbefale at tjekke nummeret samt videoen ud her!

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com