fbpx

FORPREMIERE: AGGi DiX er ude med en visuel EP, som fungerer helt perfekt

Foto: Josephin Bovién

I dag er vi så heldige at have forpremiere på noget ekstra specielt nemlig en visuel EP. Det er en otte minutter lang video, som er en introduktion til hendes fulde EP, “SIMMER”, og det lover rigtig godt.

AGGi DiX er en ny rapper/sanger fra smilets by, Aarhus, men hendes musikalske lyd er international, og rækker meget længere ud end den danske by. Hun er en artist, der dyrker sin empowerment som ung kvinde, og hun er nu klar til at vise dig hendes verden gennem sine øjne – og gennem musikken. Hendes lyd er varieret, men udstrækker sig fra den lækre neo-soul med lidt hiphop og rap tilsat. Selvom hun er ny artist, ligger hun ikke på den lade side, for hun har en EP på vej. I dag præsenterer vi en smagsprøve på den, som hun har udarbejdet som en visuel EP – super sejt!

Den visuelle EP bliver præsenteret med AGGi DiX som en behagelig fortællerstemme, og for hvert nummer, kommer hun tilbage med en anekdote, der understøtter historien gennem videoerne og sangene. Hele videoen er enormt professionelt lavet, og det visuelle udtryk sidder lige i skabet, som musikken i øvrigt også gør. Det er eksotisk, drømmende, og man kan ikke andet end at forelske sig i Aggi Dixs univers. Vi er spændte på at følge med i hendes udvikling, for det kunne godt blive stort. Vi er i hvert fald kæmpe fans.

Se og hør den lækre visuelle EP hos os, lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com