fbpx

Fortryllende ny single fra svensk shoegaze-stjerneskud Spunsugar

Foto: Charlie Wedin

“Belladonna” er en mørk sang, pakket ind i bløde poppede toner.

Malmøbasserede Spunsugar udgav tilbage i juni deres første single “Happier Happyless” til deres debut album, der i august blev opfulgt af “Run”, der udkom i august. Nu er de klar med det sidste skud på stammen “Belladonna”, inden de udgiver Drive-Through Chapel, den anden oktober.

Belladonna, er et navn for en giftig plante, der genem tiden er blevet brugt til især at begå selvmord, da det eftersigende skulle give en stille død med behagelige hallucinationer. Det er en meget passende titel, da det netop er selvmord sangen handler om, men præsenteret med en blød, behagelig shoegaze-lyd. Tematikken omhandler blandt andet hvorvidt disse mørke tanker er arvelige, og om man kan at se dem hos ens forældre. Det er en meget ærlig sang, der tør tale om et ellers meget tabubelagt emne, på en måde de fleste vil kunne forstå.

Drive-Through Chapel udkommer den anden oktober, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du høre “Belladonna” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com