fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 37

Foto: Solmai & Kara Moon// Sarah Fresco & Jesper Karmark

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra stærke kvinder til energisk pop og lækker R&B. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Lillefredag: Kaaliya + Tobias Rahim

Hvor: Tivoli
Hvornår: Torsdag den 10. september klokken 19:00

Der er god grund til at tage i Tivoli og nyde, at det er lillefredag, når to spændende artister gæster plænen i Tivoli. Den dansk/nigerianske sangerinde Kaaliya leverer sexet trap/R&B, og det bliver helt sikkert varmt, når hun indtager scenen på torsdag. Tobas Rahim kommer også forbi, og med ham på en scene ved man aldrig, hvad der kan ske. Han er ikke bange for at begive sig ud i nye projekter, og det har givet ham enorm omtale og popularitet det sidste stykke tid. Han arbejder sammen med mange store kunstnere, som Emil Kruse og Benjamin Hav, og han er altid klar på at holde en fest.

EmmaDop + Molly Koppel – Walthers Musikcafé

Hvor: Walthers Musikcafé
Hvornår: Fredag den 11. september klokken 20:00


Denne fredag disker Skanderborgs bedste musikcafé op med intet mindre end en dobbeltkoncert. EmmaDop er den aarhusianske trio, der leverer energisk pop, og på deres første singler var der højt til loftet i form af fede beats og medrivende omkvæd. De er super cool, og det er altid en fest når EmmaDop dukker op. Samme aften kommer Molly Koppel, som er intet mindre end vores Ugens Upcoming i denne uge, og vil du lære hende bedre at kende inden koncerten, kan du læse den artikel. Det musikalske stjerneskud leverer R&B, soul og pop. Alt sammen pakket ind af hendes smukke vokal.

Collider

Hvor: Radar
Hvornår: Fredag den 11. september klokken 20:00


Collider er et band som kan lidt af hvert. De spiller avant-garde shoegaze rock med euforisk guitar, der kan tryllebunde enhver, samt deres hypnotiserende kombination af de to leadvokaler. Bandet navigerer i en omskiftelig dynamik, opbyggende og nedbrydende sangopbygning og et fremragende lydbillede. Collider har fået stor ros rundt omkring, og har man mulighed for at opleve dette band, skal man helt klart gøre sig selv den tjeneste.

Bands Of Tomorrows Uimodståelige: Kara Moon + Solmai

Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Lørdag den 12. september klokken 21:00

For første gang tager Bands Of Tomorrow, og rykker til fynsk jord, når vi på lørdag præsenterer uimodståelige Kara Moon + Solmai Posten. Kara Moon kommer til at levere en symbiose af hendes bløde pop med elektroniske beats. Solmai kommer med sin ægte ungdommelige poplyd med attitude. Det bliver en fantastisk aften, med disse to damer på scenen, og vi håber på at se et fyldt Posten i Odense – vi ses!!

Gå heller ikke glip af:

Piggybank presents: Lærke Emilie + Frau – Lørdag den. 12 september klokken 15:00. Pumpehusets Byhave
Ganger – Lørdag den 12. september klokken 17:30. Store VEGA
Kôs sommerudspring (Michel, Ihjel & Ubåd) – Lørdag den 12. september. Byens Lys på Christiania

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com