fbpx

Nordiske Hits // Uge 37

Foto: Oas Musik // PR

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Oas Musik – “Sluten inuti”

På første nummer i denne uges fremhævede skal vi en tur over sundet. Der er tale om Albert Stens (Diamond Is Forever) nye soloprojekt, Oas Musik. Og vi skal nyde den svenske komet synge på sit modersmål. Det er den anden single fra den unge svenskers nye lovende projekt. “Sluten inuti” hvor ambient og pop mødes i en vaskeægte elektropop-ballade, med flere forskellige musikalske inspirationer og aftryk. Albert Stens krystalklare vokal skærer igennem i det smukke nordiske lydlandskab.

Loaver – “Forget All About”

Vi forbliver på den anden side af sundet, nærmere bestemt Malmø, hvor Linnea Hall aka Loaver har udsendt nyt musik. Det er forsangerinden fra den eksperimenterende indierock-gruppe Kloster B, der er brudt ud som soloartist. Hun bevæger sig i en mere poppet retning, dog stadig med kant og det eksperimenterende udtryk. Singlen “Forget All About” er tredje udspil i rækken.

Brigt – “Michael & You”

Vi forbliver nord for Danmark, hvor vi skal til Norge. Den 21-årige Oslobaserede artist Brigt har lige udgivet sin 9 tracks lange selvproducerede EP Showcase. I den forbindelse har vi udvalgt et nummer fra denne nye spændende plade. Den finurlige kunstner er svær at genre bestemme med sin legende lo-fi-lyd og nostalgiske produktioner. Det er hyggelig soveværelses-pop til din grå onsdag.

Ellers tilføjet:

Amanda Aasa – “Bete Dig”
Atari – “Forget me”
DJØN – “Tænker”
Dog Park – “Million Bucks”
Ellis May – “ESC”
First Flush – “Ånder Du Nu”
Fugleflugten – “Solar Plexus”
GRETA – “Bad Lovers”
Hawk and the Wild – “Flowers”
ISÀK – “Ain Du”
Juia Logan – Everly, Foreverly
Katlah – “Kattelicious”
Laurent – “I’m Done”
Lukas Vanggaard – “Missilet”
L.U:N.A – “Anomi”
Michel – “Primus Motor”
Molly Sandén – “Jeg Mår bra nu (Feat. Newkid)”
Once in Orbit – “Pledge Stone”
Soon – “Trigger”
Sterling – “Elsker/Elsker Ikke”
The Cosmic Rabat Holes – “The Echo Trees”
Vingard – “Sweet Sunday”

Følg playlisten her:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com