fbpx

Nordiske Hits // Uge 38

Foto: SOFIA // Christian Zervos

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

SOFIA – “Where to Go”

Den norske popdiva, SOFIA, er ude med den nye single “Where to Go” med sin fortryllende vokal. Tidligere på året slap hun “I Don’t Want to Lose a Friend”, der fik en varm modtagelse og høstet en masse afspilninger på diverse streamingtjenester. Den norske sangerinde præsenterer en minimalistisk men organisk pop-lyd, tilført strygeensembler, vokalharmonier og frisk perkussions.

Angående mig – “kunsten at lade som om”

Den danske sangskriver Angående mig aka Laura Lilholt Andersen er ude med sit debutalbum KUNSTEN AT LADE SOM OM. Med sin underfundige og skæve tekster leger den kvindelige sanger med det danske sprog med kontroversielle tematikker. Aalborgenseren har en lyd der umiddelbart er svær at definere, men med en blanding af hiphop, rock og pop skaber hun sin helt egen lyd. Et spændende nyt bekendtskab på den danske musikscene.

Tuvaband – “I Entered the Void (Quiet)”

Med navnet kunne man tro, at Tuvaband var et band, men sådan ligger landet ikke. Tuvaband er et solo projekt fra Norge med det civile navn Tuva Hellum Marschaüser. Og det er et spændende projekt den norske sangerinde, sangskriver og producer er i gang med. Med en genre, der er svær at fastlægge et sted mellem ambient og indie-rock. I fredags udkom hendes nye single “I Entered the Void (Quiet)” og i dag indtager hun scenen på Reeperbahn Festivalen. Singlen kan vække mindelser om f.eks. den gode gamle Soko med sin forførende til tider nærmest talende vokal.

Ellers tilføjet:

Artifact Collective – “12 Rounds In”
Baby in Vain – “Wherever I Go”
BATHSHEBA – “Lost Your Mind”
Caleido – “Det vi ikke siger”
Catnip Cloud – “Euphoria”
Cecilie Rau – “Hand of the Sun”
Cipa – “Sorte Lagner”
Fusia – “Still”
Gurli Octavia – “We Leave The Night Young”
Harriet Nauer – “On Fire”
KOM VI LØBER – “Bruger ikke at danse”
Malin Pettersen – “Wildhorse Dream”
Mellemblond – “Solregn”
Julie Bergan – “One Touch”
Pom Poko – “My Candidacy”
Poptones – “New Moon”
Soap Detox – “Like It”
Springer – “Isn’t It Obvious”
Spunsugar – “Belladonna”
Trader – “Social Life”
Ultraflex – “Never Forget My Baby”
Yung – “New Fast Song”

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com