fbpx

Ny fin soulpop-single fra Stockholmbaserede Agnes Hustler

Foto: PR

Så er der nye toner fra den orangehårede popstjerne Agnes Hustler.

Agnes Hustler leverer behagelige bløder toner, til når du bare skal slappe af med noget sjælefyldt pop. Agnes Hustler, der er godt på vej til at blive lidt af et powerhouse i svensk pop, har siden debut EP’en tilbage i 2019 stormet frem på den svenske musikscene. Hun har med sin nye single udfordret sin egen lyd lidt, ved at skrive en personlig sang om ensomhed, som de fleste nok kan relatere til.

Med en stærk og smuk stemme, bærer Agnes dig ind i sit bløde univers, hvor alle følser er tilladte og accepterede. “Come For Me” er på sin vis både udgivet af Agnes Hustler selv, men også hendes fans igenem crowdfunding platformen Corite.

Du kan lytte herunder:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com