fbpx

Ny single fra Nicky William er alt andet end patetisk

foto: Emil Daniel

Gør dig klar til humoristiske og ærlige Nicky William, på hans nye single med den offensive titel “Pathetic Fuck”.

Man kan på mange måder kalde Nicky William for den nye Nick Cave, hvis altså Nick Cave var fra Sverige. Tidligere på sommeren udgav Nicky William singlen “I Fell In Love With Her”, en melankolsk og nærmest bitter kærlighedssang.

“Pathetic Fuck” er lydmæssigt noget af et spring fra Nicky Williams tidligere udgivelser, der mere lyder af Americana-folk. Nicky William har en noget mere humoristisk “woozy” lyd på sin nye single, der også gør sangen mere dansebar. Sangen handler ifølge kunstneren selv om hans usikkerheder med sig selv og hans egen ynkelighed.

Hvis du er fan af folk-stjerner som Nick Cave og Leonard Cohen, men gerne vil høre et morderne twist på genren, kan du lytte til Nicky Williams nye single lige her:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com