fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 39

Foto: Jada // PR

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Brimheim – “Exquisite Bliss”

Den dansk/færøske sanger Brimheim, er ude på sit tredje udspil til den kommende EP Myself Misspelled. Singlen “Exquisite Bliss” er produceret af Nis Bysted, og er en mere lys kærlighedssang, som handler om den tvivl, der kan manifestere sig, om hvorvidt man fortjener den altruistiske kærlighed man kan få fra en partner. Sangen får selskab af flygtige guitarer og standhaftige trommemaskiner. Prikken over i’et er dog Brimheims stærke og inderlige vokal, som virkelig slår sig fast i ørerne. “Exquisite Bliss” er et fængende nummer og understreger hendes ambitioner og talent som artist.

Bård Berg – “Moonlight”

Den norske producer Bård Berg er efterhånden et vel/anerkendt navn indenfor disco-wave-house-scenen. Han er kendt for at finde de helt rette features til sine projekter og den nyeste dobbeltsingle er ingen undtagelse. Her har han nemlig både artister fra de norske upcoming bands – Mall Girl og Soft Punch. Nummeret “Moonlight” er et blødt nummer, som skifter over til et disco-funk beat – det helt rette nummer til at sparke din weekend i gang med, Sangen omhandler nattens to sider, i form af den stille og mystiske del, til den mere groovy og club-vibede stemning og det rammer han virkelig godt. Igen er valget af vokal, som er udført at Bethany fra førnævnte Mall Girl helt genialt. Både produktion og mastering er veludført, og man kan med sikkerhed sætte nummeret på og forvandle sin stue til et gyngende dansegulv.

Jada – “One Me”

Vores alle sammens Jada, er stærkt tilbage på “On Me”, som bygger videre på hendes nye kapitel som kunstner. Sangen centrerer tematikkerne omkring at være forelsket og være der for et andet menneske. Lyden er super radiovenlig, og rammer en mere international lyd. Om sangen fortæller Jada selv:

Sangen handler om, at når jeg forelsker mig i et menneske, så er det både alt det personen kan, som jeg synes er fantastisk og sjovt og lækkert, men det er også noget med, at jeg gerne vil ægte være der for hende/ham/dem etc. Jeg vil gerne høre om de svære, skamfulde følelser også, dem der gør ondt, og lave plads til det også, både i relationen og i verden. Og fordi jeg er feminist, betyder maskulin følsomhed og sårbarhed meget for mig. Det er så vigtigt at arbejde for, at alle føler, de kan bede om hjælp, og at de oplever at få hjælp hos deres venner, kærester, psykologer og så videre.

Sangen har en solid 00’er vibe, som hun jo også mestrer visuelt. Den er fuld af power og selvfølgelig hendes altid vilde vokalpræstation.

Ellers tilføjet:

ARY – “Angels”
Baby Queen – ”Pretty Girl Lie”
Bonobo, Totally Enormous Extinct Dinosaurs – “Heartbreak”
Boy made flower – “Ted Mosby”
boy pablo – ”Leave Me Alone”
Coucheron, Pasha, Soul Gem – “Lighthouse”
Cate – “All Talk”
Donique – “Gade”
EYES – “Choke”
Fantasillion – “Need a Way Out”
IDLES – “Model Village”
JASMIN – “killing time”
JÆRV – “Du Er Buret Inde Med Så Meget På Sinde”
Kaizer – “Famous!”
Lil Halima, NAHOM – “Love Like This Before”
Mahrow – “Bad Boy Shit”
Mörmaid – “Devilwoman”
M.Rexen – “Nikki”
Oscar Scheller – “Average Joe”
Snavs – “Cellar”
Sval – “Where Do We Go”
Summers – “No Pressure”
Zupermaria – “Balenciaga”

Følg Playlisten her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com