fbpx

FORPREMIERE: De nye dragesønner er ude med stilsikker single og musikvideo

Foto: Anton Ronau Larsen

Vi er glade for at kunne annoncere forpremiere på det danske band Sons Of The Dragon nye single og musikvideo her på siden.

Sons of the Dragon er en ny dansk trio, der består af tre unge fyre henholdsvis Kasper Krabbe Jensen på sang og guitar, Villads Keller på trommer og Sebastian Kirkgaard Nielsen på bas. Drengene har stadig deres gang på gymnasiet – de har fundet hinanden både musikalsk og venskabeligt. Bandnavnet Sons of the Dragon er opstået ud fra en reference til Tintin – nærmere bestemt Tintin-albummet “Den Blå Lotus”, hvor Sons of The Dragons bekæmper det onde. Deres nye single “I’m Lost” har tydelige inspirationer til bands som The Minds of 99 både lydligt, men også æstetisk, der kommer til udtryk i musikvideoen. Musikvideoen er skabt af Kasper August Topp og er i sin enkelhed en video af drengene, der spiller deres nye track.

Musikalsk leverer trioen poprock i et umiddelbart og ungdommeligt 80’er inspireret univers med fængende melodi. ‘I’m Lost” handler ret beset om at være forgabt i én, og at det derfor kan være svært at være i nærheden af vedkommende. Tjek den nye single og musikvideo ud herunder:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com