fbpx

Gotts Street Parks nye sang og video er både smuk visuelt og musikalsk

Foto: Netti Hurley

Den Leeds-baserede trio er ude med ny single, indspillet under lockdown, som er soul-jazz, når det er allerbedst.

Gotts Street Park er navnet på den talentfulde trio, med det imponerende samarbejdskatalog, der tæller kunstnere som Rejjie Snow, Kali Uchis og Celeste. Deres lyd er inderlig, stærk, groovy og balancerer perfekt mellem det soulede og jazzede. De er blevet udset som det nye svar på bandet BADBADNOTGOOD og har med tiden fået mange rosende ord smidt deres vej.

Nu er de ude med en ny single “Everything” med soulsangerinden Rosie Lowe på en stærk vokal i takt med bandets atmosfæriske og tunge groove, som man kun kan blive fanget af fra første toneslag. Sangen er optaget under lockdown og er en forsmag på gruppens anden EP, som lander til november. “Everything” har også fået selskab af en smuk video med to dygtige dansere, som nærmest konverserer gennem deres dans i blodmånens gennemtrængende skær og med ørkensand mellem tæerne. Det overordnede sammenspil mellem sangen og videoen er dybt professionel, kunstnerisk og smuk. Gotts Street Park, har virkelig meget at byde på, og der er god grund til al deres omtale og anerkendelse – Gotts Street Park er her for at blive!

Se den flotte musikvideo, til singlen “Everything” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com