fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 41

Foto: Drew Sycrmore

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Julias Moon – “Drive”

I mandags fik vi den glædelige nyhed, at den succesfulde duo Julias Moon genopstår. Bandet havde skabt sig en fantomkarrierer på kort tid, med store radiohits som “Lipstick Lies”, “Palace” og “Bay”, som gav dem flere millioner streams på deres energiske diskopop. Det hele gik lidt for stærkt for de dengang meget unge fyre, som valgte at stoppe mens legen var god. Men nu har de fundet gnisten igen og er tilbage med sangen “Drive”. Der er tempo, mens de har skruet en smule ned for den poptonen, og har fokuseret på et mere modent og elektronisk udtryk. Ikke nok med en single – er det nemlig også første udspil til et kommende debutalbum. Deres ambitioner er høje og sammen har Louis Samson og Oliver Kincaid fundet deres musikalske kemi igen.

Liberty – “Turning Back Time”

Liberty, er det nye kunster alias, for den garvde musikant, Mattias Kolstrup. Lyder navnet bekendt, er du ikke helt gal på den, da han tidligere har været forsanger i det danske rockband Dúné. Nu har han taget vejen som solo-artist, og i en noget mere poppet lyd. Liberty er i dag ude med singlen “Turning Back Time”, som er en catchy poprock-sang, med masser af energi, og skarp vokalpræstation. Liberty har allerede fået mange rosende ord, for sit nye poprock univers med Matthias som frontmand iført en punkattitude, som ikke er til at stå for. På hans nye single, bliver man i den grad præsenteret for netop den evne han har i at blande forskellige stilarts elementer og udføre det i et storladent nummer. Det skal helt sikkert på din fredagsplayliste – Ugens Uimodståelige!

MANILA – “Diamonds”

Diamonds”, fra den københavnske kvintet MANILA er netop klar til at pryde din fredag – et kompromisløst nummer – med en helt ny og mere autotunet vokal. Her bliver tankerne sendt til bands som When Saints Go Machine og Blaue Blume. Kompositionen er frodig og mere elektronisk og giver bandet et frisk og spændende touch. Sangen handler om de sociale normer og kærlighed. Nummeret kan man i den grad både danse til og synges med på. MANILA forkæler dine øregange, og heldigvis har de en ny EP på vej, Let Love Confine, og det lover allerede godt, med “Diamonds” som første udspil.

Ellers tilføjet:
Adam Hender – “Losing My Mind”
Anderson.Paak – “JEWELZ”
Annika Aakjær – “POP (Himlen over København)”
Caleido – “Forfinet”
Celeste – “Hear My Voice”
Cannxn – “Uncomfortable”
DAYA – “First Time”
Fugleflugten – “Du Er En Bølge”
Girlcrush – “I’m Easy”
Gotts Street Parks, Rosie Lowe – “Everything”
James Tilmann – “Lose Control”
Kaky – “C’est past la peine”
KAMARA – “Sideways”
Kidd – “Uh”
Laura Groves – “Infinite Wisdom”
Lærke Emilie – “Holder Længe”
Maria Naffah – “California”
Morten Christensen – “Falder Mod Himlen”
Palace Winter – Richard (Says Yes)
Sille Nilsson – “Hvorhen”
SULKA, Tue Track – “Babushka”
Søn – Den Danske Sommer”

Følg playlisten her:[/ihc-hide-content]
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com