fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 42

Foto: Go Go Berlin // Maja Lysgaard

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Go Go Berlin – “I Never Meant To”

Med en ny EP på vej, Lyfe, der rammer gaden den 13. november, har Go Go Berlin lagt stien for, hvordan deres 2020 skal se ud. På deres sidste album The Ocean afveg bandet en smule fra deres sædvanlige 70’er rocklyd til et mere synth-poppet univers. Vi fortsætter lidt i samme stil på deres nyeste single “I Never Meant To”, der er en sang om nogle af de vanskeligheder, som kan være forbundet med romantiske forhold, især når de begynder at slutte. Den lidt ubehagelige tematik er heldigvis pakket fint ind i et dejligt dansebart nummer, der trods alt ikke helt har forladt bandets mere rockede rødder. “I Never Meant To” lover godt for den kommende EP, så den kan vi vist roligt glæde os til.

LittGloss, Luca Stereo – “Nice To Know Ya”

Så er producer ikonerne fra LittGloss gået sammen med sanger Luca Stereo om at lave det fantastiske party track “Nice To Know Ya”, der med sit høje tempo og Luca Stereos unikke vokal skaber et helt særligt indtryk. Mathias Holsaae og Kristoffer Fuglsang fra LittGloss fortæller om samarbejdet:

Vi ville gerne i studiet med Luca Stereo, fordi vi elsker Emils [Luca Stereo, red.] vokal. Han har en meget unik lyd, som vi gerne ville prøve at mikse med vores produktioner (…) Og så har vi altid en fest, når vi laver musik sammen.

“Nice To Know Ya” kommer med garanti til at blive spillet højt i stuerne rundtomkring på en festlig fredag som i dag.

Mr.Koifish – “Tårene Er Giftige”

Hvis du er i humør til noget helt nyt, er “Tårene Er Giftige” fra Mr. Koifish måske lige noget for dig. Singlen er anden udgivelse fra Mr. Koifishs kommende konceptalbum MING. Albummet er Mr. Koifish, der sætter musik og melodi til samt fortolker den prisvindende forfatter Bjørn Rasmussens digtsamling MING fra 2015. “Tårene Er Giftige” er en finurlig og anderledes sang med en helt unik synth-lyd, der nærmest fungerer som det eneste instrument under Mr. Koifish fjerne vokal, som synger Bjørn Rasmussens smukke tekst. Manden bag dette unikke projekt er Morten Køie, tidligere bassist og sangskriver i bandet Turboweekend. MING kommer uden tvivl til at være et album, der bliver et lyt værd. Indtil da kan du lade dig føre væk af “Tårene Er Giftige”.

Ellers tilføjet:

Julie Pavon – “Herd Animals”
Drune x Tom Mogens – “Nightshine”
Tomode – “Autostrada”
Little Winter – “Julia”
Machinedrum – “Belive in U”
Pind x JOSVA – “Jeg Har Glemt”
Lauv x Conan Gray – “Fake”
Ultraflex – “Full of Lust”
Elliphant x Vera Hotsauce – “Lick Me”
Undertekst – “Undertekst”
Alex Holtti – “Piece Of You”
Middle Kids – “R U 4 Me?”
Viagra Boys – Ain’t Nice”
Baby In Vain – “2019”
Ozzy Wacko – “Floating”
King Princess – “Only Time Makes It Human”
Goss – “Baby Sing A Song For Me”
Astrid S – “Marylin Monroe”
beabadoobee – “Dye It Red”
Lemon Palace – “Higher Than Love”
Vouges – “YH4M”
Silja Rós – “Stay Still”

Følg playlisten her:


Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com