fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 44

Foto: Soleima // Darren Ankenmann

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Soleima – “Force Of Nature”

Tidligere i år udgav den spirende popstjerne Soleima albummet Powerslide. Nu er hun ude med singlen “Force of Nature”, om en af de stærkeste naturlige kræfter – kærligheden – hvor man fuldstændig har mistet kontrollen over krop og sind. Det er en storladen pop-ballade med Soleimas karismatiske vokal i højsædet. Selv fortæller Soleima om nummeret og kærlighedens ambivalens: ”Der er noget fantastisk i at opleve dette, men det kan også være næsten for voldsomt –  som en naturkraft man ikke har kontrol over, der river rundt med ens tanker og følelser”. I morgen kan Soleima opleves til en unik koncert, hvor der fremføres versioner af Soleimas sange i en spændende strygerkonstallation med Live Strings og Nicolai Kornerup. Koncerten kan opleves i Aarhus, og “Force Of Nature” vil være i blandt.

mp. oxford – “Like Nothing’s Wrong”

mp.oxford debuterede tidligere i år med singlen “riptide”, og nu er han ude med efterfølgeren “Like Nothing’s Wrong” i dag. Den nye danske sanger laver lækker R&B i spændingsfeltet mellem pop, soul og R&B. På den nye single synger han med sin lækre R&B vokal om at gemme sine følelser væk. Det er lækre beats og blød vokal til din grå fredag på den nye single, på den ærlige kærlighedssang fra den nye R&B-spiller.

Rhye – “Black Rain”

Rhye er ude med endnu en single i dag, “Black Rain” og den skal også nævnes. Det er en forsmag på hans nye album Home i starten af næste år. Bag Rhye står den canadiske sanger og multiinstrumentalist Mike Milosh, og tidligere med danske Robin Hannibal ombord på blandt andet det stærke debutalbum Woman fra tilbage i 2013. Det er tredje single i år og den nye single “Black Rain” er et slow-funk nummer med inspiration i diskoverden. Den nye single er udgivet sammen med en musikvideo med skuespiller Aaron Taylor-Johnson som danser til det nedskalerede diskonummer.

Ellers tilføjet:

Aksglæde – “Jeg er ikke nogen mand”
Ariana Grande – “Safety Net” (Feat. Ty Dollar Sign)
Artifact Collective – “Free Solo”
Bevan – “San Fransisco”
BREGN – “Be Fine”
Cherry Blossom Kids – “Julia”
Coach Party – “Really OK on My Own”
Dua Lipa – “Fever (Feat. Angele)”
Emil Kruse – “I Nat Er Det Nat (feat. wads.png)”
Favor & In Memoirs – “So What”
FILIPPA – “Crazy for you”
Josa Barck – “Twentytwenty(1)”
Julia Stone – “Dance”
Kip Macklejar – “The Coal’s Miners Daughter”
LEON – “Who You Lovin”
MOURN – “I’m In Trouble”
Muri – “Dumb”
Pixey – “Free To Live in Colour”
SG Lewis – “Feed The Fire (Lucky Daye)”
Takykardia – “Ode to Angst”
Tv-Priest – “Decoration”
Vola Tila – “Forget That I Love You”

Følg playlisten her:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com