fbpx

Vil du spille på Smukfest 2021 og deltage i live-konkurrencen om at åbne Bøgescenen?

Foto: Alva Ravn // Nikoline Skaarup

Live Camp er en unik mulighed for at komme ud med din musik og spille for en jury bestående af branchefolk. Løber du med sejren, kan du ende med at åbne Bøgescenen eller spille i P3 Teltet. Lyder det fedt? Så fortsæt læsningen, og så kan det måske være dig/jer, der skal spille på dette års Smukfest!

Deadline for indsendelse af din musik er den 21. februar (fristen er forlænget fra december 2020). Vi udvælger 1 artist/band, som skal spille på festivalen i 2021. Vinderen udvælges af vores lytteudvalg, der vurderer kvaliteten af det indsendte. Vinderen kontaktes senest 1. maj 2021 (ansøgningsfristen er forlænget grundet covid-19) og offentliggøres på hjemmesiden umiddelbart efter. Du kan læse konkurrencereglerne her. Send os din ansøgning herunder i artiklen.

2020s Smukfest blev aflyst grundet corona, så derfor er vi endnu mere spændte på igen i år at have æren af at være en del af udvælgelsen til, hvem der skal deltage i Live Camp-konkurrencen ude på camping-området KærligHeden 2021. Her har navne som Thøger Dixgaard, Barselona, FRAADS, CHINAH, Alexander Oscar, Freja Kirk, ANYA, Farveblind og Mekdes (sidste års vinder) alle stået og dystet om titlen som årets Live Camp-vinder, der får lov at åbne Bøgescenen, eller Tak Rock!-prisen, som giver adgang til en officiel koncert i P3 Teltet. På billedet ovenfor ser vi det spirende pophåb Alva Ravn, som vi på Bands Of Tomorrows redaktion udvalgte til Live Camp 2019.

Hvis du drømmer om, at det skal være dig, dit band, eller en artist, du arbejder med, så hører vi meget gerne fra dig. Alt du skal gøre er at følge formularen nedenfor. Så lytter vi og vender tilbage til dig, såfremt vi har valgt at sende dig eller dit band afsted.

Live Camp finder sted fra søndag den 1. august til tirsdag den 3. august, mens resten af festivalen løber fra den 4. til den. 8. august. Du skal selvfølgelig være til rådighed i dette tidsrum.

 

DEADLINE FOR INDSENDELSE AF MUSIK ER SØNDAG DEN 25. APRIL 2021.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com