fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 47

Foto: Mekdes // Pontus Hammarström

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

Mekdes – “Give You More”

Den super seje og fremadstormende Mekdes, er endelig tilbage med et nyt nummer. Denne gang er det lidt mere specielt. For hun er den første dansker, som medvirker i Spotify Oyster, hvor særligt udvalgte artister får stillet Spotify’s lydstudie og teknikere til rådighed, og her er “Give You More” blevet finpudset og produceret – hvor sejt er det lige? Sangen er mere intim, end man har hørt fra hende før, og man kommer virkelig ind i Mekdes´ lydunivers på dette storladne nummer.

Awinbeh – “Infiltrator”

Den københavnske artist og producer Awinbeh aka Ayagiba er tidligere forsanger i bandet Silvester. Siden han påbegyndte sit første soloalbum, har han mere og mere dyrket sit eget lydunivers, og er i dag ude med singlen “Infiltrator”, som viser hans vilde potentiale i hans unikke R&B lyd med groove og en fængende melodi. Udover at være en forrygende soloartist, har han produceret for Jada, Artigeardit, Soon, og er sågar også aktuel, som gæst på “Sleepwalker” med Phlake. Awinbeh er et stortalent og hans nye single er værd at sætte på, på sådan en skøn fredag. Vil du lære ham bedre at kende, har vi haft ham, som ugens upcoming, læs her.

FVN – “Twenty Sexy (Freestyle)”

Danmarks nye rapqueen er uden tvivl FVN. “Twenty Sexy (Freestyle) er åbningsnummeret til hendes netop udgivet EP, og det er noget af en start. Hun leverer punchline på punchline i en knivskarp rappræstation, som understreger at hun er “that bitch”. Både selvtilliden og kvindepoweren er i højsæde på dette nummer, og man hungrer kun efter flere spydige bars fra FVN efter første lyt, Så mangler din fredag lidt spice, så spice den op med queen FVN.

Ellers tilføjet:

Cautious Clay – “Dying in the Subtlety”
Cham Léon – “three”
CHINAH – “Promise”
girl in red – “two queens in a king sized bed”
Grand Pax – “Trip”
JASMIN – “signals”
Jens Nørhave – “Brækket Ben”
Jonathan Floyd x Arif – “Heartbreaker”
Kaaliyah – “Freakin´ Me Out”
LP – “How Low Can You Go”
Mason J – “Honest”
Mont Duamel – “Between Us”
Nana Jacobi – “Sorgfugl”
Necklace – “In It”
Ozzy Wacko – “Outer Space”
RAES x ISA – “Memories On Replay”
Romero – “Troublemaker”
Shygirl – “Leng”
Siri Worsøe – “Side Chick”
slowthai – “nhs”
Thøger Dixgaard (feat Jonathan Elkær & Wads.png) – “Elevator”
TOMMY – “Græd For Mig”

Følg playlisten her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com