fbpx

Nordiske Hits // Uge 50

Foto: Gurli Octavia // Sarah Buthmann

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Duvchi – “She Roam”

Den svenske producer Duvchi er ude med nummeret “She Roam” featurering Kaydence. Nummeret er lead singlen til  albummet This Kind of Ocean, som udkommer nu på fredag, den 11. december. Duvchi er talentfuld sangskriver og producer, og med det kommende album viser han et mere personligt udspil i et spænd mellem flere forskellige genrer. “She Roam” er et klassisk popnummer, der fungerer som god opvarmning til fredagens albumudgivelse. 

Gurli Octavia – “X-Ray

Gurli Octavia er ude med tredje udspil fra det kommende album Could Be Blossoming Instead, som vi kan glæde os til kommer i det nye år. “X-Ray” er et inderligt og selvreflekterende nummer, hvor Gurli Octavia bruger sig selv og sine følelser i sangskrivningen. Sangen omdrejes om hjertesorg – om at man ikke har været den kæreste, man ønskede at være – og man kan i den grad mærke de stærke følelser på dette nummer. Gurli Octavia viser endnu en gang sin musikalske råstyrke på dette smukke og stemningsfyldte nummer.

Melby – “Common Sense”

Det svenske firemandsband Melby er i dag ude med det psykedeliske popnummer “Common Sense”. Bandet finder musikalsk inspiration i et genrespænd mellem folk, psych, indie og pop – og med frontkvinde Matilda Wiezells fine vokal tilsat, rammer de et unikt lydlandskab. “Common Sense” er et forrygende nummer med et nærmest retrolignende filter over sig, og de er helt klart et band, som er værd at tjekke ud – læs blandt andet vores artikel, fra da de var Ugens Upcoming.

Ellers tilføjet:

Amalie Holt Kleive – “Iskald”
Anette Odimer – “Nordlyset”
brenn. – “Bråkmaker”
Casper Clausen – “Ocean Wave”
Chez Ali – “Gordon Ramsay”
Death by unga bunga – “Egocentric”
DØSSI – “beloved sun”
Frede Gabriel – “Love”
Frit Løb – “Purpur”
Hayde Bluegrass Orchestra – “It Breaks”
HEMA – “Luk Mig Ned”
Hymyllyr – “Far Off”
Lush Lullaby – “Dark Light”
Marie Noreger – “Eager to Feel”
NIKITA – “Yesterday”
O.P SMUKMANN – “For Evigt”
Oskar Nordbø – “New Years Eve”
Saveus – “Traitors”
Skoj – “TJAT”
Villa Rivercat – “Two Minutes”
Whomadewho – “Sooner”
Wilma Nea – “Part of a Club”

Følg playlisten her:


[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com