fbpx

PREMIERE: Frit Løb hylder de rolige og ubekymrede aspekter i livet med ny musikvideo

Foto: Aleksander Oliver Stokkebro Sørensen

I dag kan du se den helt nye musikvideo til den nye single “Purpur” af hiphop duoen Frit Løb.

Vi har før haft fornøjelsen af hiphop duoen Frit Løbs visuelle værker – nemlig med den fine og velproducerede musikvideo, som de udkom med til deres debutsingle “Drømme”. Nu er de på gaden med anden singlen “Purpur” samt en minimalistisk musikvideo dertil. “Purpur” navigerer i Frit Løbs’ melodiske hiphop og “organiske trap” univers. Her er der masser af farvemetaforer, hvilket virkelig danner den røde tråd i både sangen og musikvideoen. På deres nye single hylder duoen livet, med masser af referencer til storbylivet og bringer en varm og behagelig vibe med sig i den ellers mørke vintertid. Sammen med sangens catchy melodi formår de virkelig på dette nummer, at demonstrere en lyrisk dybde, som er en fornøjelse at lægge øre til. Den minimalistiske musikvideo er prikken over i’et og igen viser duoen deres kreative side i et spændende hiphop univers. Du kan se den spritnye video til “Purpur” lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com