fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 49

Foto: O.P SMUKMANN // Mette Hübschmann

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

O.P SMUKMANN – “For Evigt”

Så har O.P SMUKMANN udgivet sin anden single fra sit kommende debutalbum. “For Evigt” starter med et virkelig unikt beat, der med det samme skiller sangen ud fra mængden og får lytteren til at spidse ører. “For Evigt” handler om O.P SMUKMANNs lange kamp med mentale problemer, som han troede han skulle dø af, men på “For Evigt” er han nået frem til at han vil leve for evigt på trods af de udfordringer, der også følger med livet. ifølge Oliver Hübschmann Petit. Manden bag O.P SMUKMANN, glorificerer vi selvmord for meget i popkultur. “For Evigt” er en fantastisk chill rap sang, der både kan fungere til den hyggelige fest med vennerne og til slappe af alene til.

The Network – “Theory Of Reality”

De mystiske og anonyme The Network har i dag udsendt det helt fantastiske album Money Money 2020 pt II: We Told Ya So, der indeholder historier om alt det kaos der er i verden lige nu. Sangen “Theory Of Reality” opsummerer virkelig godt hvad pladen handler om, konspirations teorier og tossede videnskabsbenægtere. Alle i The Network spiller under en hemmelig identitet og selv om de har en masse ligheder med et vis legendarisk pop-punk band, har bandet selv benægtet alt kendskab. Det bliver kun mere og mere mystisk med bandets apokalyptiske new age pop-punk, der på trods af at være fyldt med massere af humor, er sindssygt catchy og de spøjse melodier sider virkelig fast i hovedet.


Wilma Nea – “Part of a Club”

Wilma Nea giver os på “Part of a Club” en rigtig flyder sang, man føler virkelig bare at man kan sprede armene ud og lade sig falde bagover og så griber musikken én. Wilma Nea har spillet musik næsten hele sit liv, med klaver i første række – hun overvejede endda på et tidspunkt en karriere som professionel pianist. Heldigvis for os, valgte hun at gå pop vejen, og det skal vi virkelig være glad for, ellers havde vi nok ikke fået “Part of a Club” i dag. Der er virkelig tale om en skøn organisk pop lyd, som virkelig blender ind med det naturlige tankeflow man har. “Part of a Club” handler om ønsket om at passe ind og have en gruppe af ligesindede omkring sig – noget de fleste nok kan nikke genkendende til.

Ellers tilføjet:

Amalie Holt Kleive – “Iskald”
Amanda Aasa – “Överallt på mig”
Britney Spears – “Swimming In The Stars”
Chez Ali – “Shrek II”
Childe – “Two Thirds”
Favør – “Live Love Laugh”
Frit Løb – “Purpur”
Fundi Wake – “Green Light”
Goat Girl – “The Crack”
Gurli Octavia – “X-Ray”
HEMA – “Luk Mig Ned”
Hymyllyr – “Far Off”
Laura Groves – “Sunset”
Lil Cat – “christmas sweater”
Miynt – “A bite of papaya”
Neon Tapehead – “Im Not Lost”
Nxtime – “The Death of TV”
Oscar Lang – “Pretty Princess”
Phoebe Green – “Grit”
Phoebe AXA – “Hurts a Litle Less”
Shawn Mendes – “Teach Me How To Love”
Spill Tab- “Name”


[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com