fbpx

Do Nothing bringer en post-punk hymne til alle fortabte sjæle

Foto: Adrian Vitelleschi Cook
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det engelske art-rock band Do Nothing smører os et stykke humoristisk og udforskningsværdig post-punk.

Do Nothing er Nottinghams upolerede art-rock band, som siden deres første udgivelse i 2018, har vokset sig større med eksponentiel fart. Med deres punkede vibe og LCD Soundsystem-inspirerede dansevenlige beats har de fået en varm velkomst i hjemlandet England. Nu er de ude med deres anden single fra den kommende EP Glueland. Sangen “Uber Alles” er et strømlinet rocknummer, hvor forsanger Chris Baileys vokal ligger smooth ovenpå en fremtrædende guitar-figur. I broerne mellem omkvæd og vers fremskaber guitar og bas en Talking Heads-agtig lyd, som fører tankerne hen imod mesterværket “Psycho Killer”. Sangens lyrik er fortolkningsværdig og sjov. Den rummer brillante sætninger såsom // How come tomorrow’s always shining like a swordfish? //.
Om “Uber Alles” udtaler vokalist Chris Bailey at:

Uber Alles var den første sang vi skrev til den nye EP. Rent musikalsk tager den en mere beslutsom, mindre “rå i kanterne-tilgang” end noget af vores tidligere materiale. Men lyrisk handler den primært om at hvile i sig selv, hvilket ofte er svært at gøre.

Selvom det kan være svært at hvile i sig selv, virker det som om, at Do Nothing om nogen har fundet sig selv. De er ved at cementere sig som et af Englands skarpeste rockbands, og de kan se frem til at turnere med en lang række koncerter i september – hvis situationen (aka. pandemien hvis navn vi ikke nævner) tillader det.

Lyt til “Uber Alles” her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com