fbpx

Saga Back sætter ord på svære følelser med sin smukke stemme

Foto: Donna Lee

Man er ikke i tvivl om talent, når man lytter til de rolige toner i den nye single.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Den svenske, spirende stjerne Saga Back har netop udgivet singlen “Sex Still Smells Like You”. Den 21-årige sangerinde og sangskriver har forud for denne udgivet singlerne “Wishing For Anything” og “Arcarde Games”, som har fået ros fra flere internationale anmeldere, og vi er enige. Det karakteristiske udtryk reflekteres af Backs sjælfulde stemme og personlige lyrik. Hun er ikke bange for at fortælle om livets tragedier, hvilket også er tydeligt i den nye single. “Sex Still Smells Like You” er tænkt som et telefonopkald. Et telefonopkald hvor tidligere følelser og tanker, som dukkede op i Backs skriveprocess, bliver beskrevet. Tankerne og følelserne modsiger det, hun virkelig ønsker, men hun ved, de er sande.
Nummeret slutter af med lyden af klikkende taster, hvor en besked, bliver skrevet. Til at starte med var denne besked inkluderet nummerets tekst, men Back besluttede efterfølgende at overlade det til lytteren at afgøre, hvad slutningen på denne historie skulle være.

Man kan tydeligt mærke en inderlighed, personlighed og stærk historiefortælling i singlen, og vi glæder os til at høre meget mere fra det unge talent på hendes debut-album, som er sat til at udkomme til april.

Hør Saga Backs smukke stemme her.
[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com