fbpx

Skal dine drømme om en karriere i musikbranchen blive til virkelighed?

Foto: Stock

Innovative Music Management er forløbet for dig, der har en boblende interesse for musik i maven. Forløbet vil give dig nyttige værktøjer og erfaringer, der ruster til at stå på egne ben. I forløbet vil du møde i forvejen etablerede branchefolk, dig vil guide dig til at kaste dig ud i din musikalske fremtid i branchen.

For dig, der har musikpassionen, men stadig har til gode at tage dit første spadestik i musikbranchens store verden, er Innovative Music Management, hvad du har brug for. Måske drømmer du om at arbejde på et pladeselskab eller en festival? Måske drømmer du om at arbejde bag en artist som tourmanager, agent eller noget helt tredje? Måske har du allerede haft musikbranchen inde på livet, men har brug for at udvide dit netværk og få et kærligt skub i den rigtige retning? Innovative Music Management tager dig i hånden og viser dig alle musikbranchens facetter og så sørges der for, at du får værktøjerne til selv at navigere rundt i de ting, du brænder mest for. Du får mulighed for at dele dine ambitioner og idéer med i forvejen etablerede branchefolk, og de vil hjælpe dig med at finde den måde, hvorpå du kan få mest ud af dit potentiale. Derudover får du mulighed for at træne din kreativitet i samarbejde med både dine medkursister og undervisere.

Den tidligere deltager på forløbet, Jacqueline Brask, siger:

– Mine lørdage har aldrig været brugt bedre, i selskab med dygtige og spændende undervisere. Med dette kursus har jeg helt sikkert fået den forståelse af musikbranchen, jeg søgte – samt et nyt stærkt netværk.

Brancheforløbet Innovative Music Management går i luften i august 2021, og der er åbent for tilmeldinger i både Roskilde og Aarhus nu. For at læse mere om forløbet, samt tilmelde dig forløbet og starte din rejse i musikbranchen, skal du trykke her.

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com