fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 2

Foto: LittGloss & BATHSHEBA // Nikolaj Gyldenløve (Universal)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

BBYBITES – “bby”

Den fremadstormende pop/rap-artist BBYBITES har siden sin debut haft medvind på sin musikalske rejse. Sidste år var hun på plakaten blandt VEGAs Udvalgte, hun har været en af de fem finalister i KarriereKanonen og været support for artister som Bette og Dopha. I dag er hun ude med nummeret “bby”, som på en ret så cool måde omhandler en vis identitetskrise. Hun synger blandt andet:

// sometimes my name is Daisy // at times I wake up like Donna // today I wanna feel like Katie // might be feeling like Maggie tomorrow // but call me bby if you wanna //

Alle kvindelige “roller”, som tilsammen udgør BBYBITES som artist. Vi er vilde med dette nye nummer, og på søndag er vi så heldige at have hende med på en instagram-takeover! Så hop ind på vores instagramprofil på søndag, og få et indblik i, hvad BBYBITES får tiden til at gå med i disse coronatider.

Linn Koch-Emmery – “LINN RIP”

Svenske Linn Koch-Emmery er et af hjemlandets helt store talenter. Hun navigerer i et smukt indiepop-univers, og er i dag ude med “LINN RIP”, som er første udspil fra hendes kommende album. Hun er her gået i en lidt mere poppet retning en tidligere med moderne referencer og en blødere produktion, men hendes charmerende attitude og forvrængede guitar er dog ikke helt væk. Det er et super skønt nummer, og er man kan ikke andet end at nyde Linn Koch-Emmerys behagelige og fine vokal. Er du nysgerrig på, hvem hun er som artist, kan du læse vores interview med hende her bragt i forbindelse med artistens visit på Roskilde Festival forrige år.

LittGloss, Bathsheba – “Might Be”

Med det her nummer fra producer-duoen LittGloss og popkometen BATHSHEBA lover vi dig, at du kan gå på weekend med oprejst pande. På “Might Be” udforsker de to artister disko-poppens magi med BATHSHEBAs inderlighed og ærlige tekstunivers- og alt dette udgør et helt genialt nummer, som helt sikkert får dig på andre tanker og ud på stuedansegulvet. Nummeret tager udgangspunkt i en frustration og om at blive efterladt i det uvisse. Sammen formår de to artister at skabe en opløftende og ovenpå-følelse, som giver lysten til at danse alle dårlige tanker væk.

Ellers tilføjet:

Baby Queen – “Raw Thoughts”
Camelo – “Bad Boys”
EIRENE – “All Night”
Emilie Nicolas (feat Isah) – “Who’s Gonna Love You”
FVN – “Shit”
Healy – “Part of Me”
Hether – “Oidar”
Høker – “10-4″”
IVAN$ITO – “Tiempo”
Karl William – “Ren”
Kasket Club, Soul Gem – “Tonight, I’m Gone”
Kids in Fashion – “Fuck Love”
Levant – “Tripper”
Marie Dahlstrom, Aligo, Dan Diggas – “Rising”
Middle Kids – “Questions”
People Club – “Francine”
Pom Poko – “Cheater”
praytell. – “LADYKiLLER”
Shame – “March Day”
Smerz – “Believer”
Tjida – “9 liv”
When Saints Go Machine – “Emotional”

 

Følg playlisten her:

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com