fbpx

Wy åbner op for følelserne på deres nye single “Come Here”

Foto: David Möller

I dag udsendte den svenske duo Wy en singleforløber til deres kommende album ‘Marriage’, der omhandler duoens ægteskab med hinanden.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

Ebba og Michel Ågren, der tilsammen udgør Wy, aer blidt dine øre med emotionel og stemningsfuld indiepop på singlen “Come Here”. Lyden er behagelig med sfæriske flader, konsistente guitarfigurer, en blid rytmesektion og selvfølgelig Ebba Ågrens skiftevis luftige og faste vokal. Nummeret sætter en fin stemningen for Wys kommende album ‘Marriage’, der bliver duoens efterfølger til 2017’s ‘Okay’ og 2019’s ‘Sophie’. ‘Marriage’ bliver mere konceptuel end de forrige udgivelser, da hele albummet kredser om duoens ægteskab. Jeg har altid skrevet lyrikken, fortæller Ebba Ågren, Men denne gang føles det som vores lyrik, og ikke bare min dagbog, der er blevet overført til vores musik.

‘Marriage’ udkommer d. 7. maj 2021, og single forløberen “Come Here” kan høres allerede nu.

Lyt på Spotify

[/ihc-hide-content]

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com