fbpx

Léon viser ærlig kærlighed i sin nye musikvideo til “Seventeen”

Foto: PR

Denne valentinsdag udgav svenske Léon en smuk musikvideo til sin single “Seventeen”, hvor kærligheden vises fra sine gode og hårde sider.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


Sidste år udgav svenske Léon sit andet studiealbum Apart, og blandt albummets 11 numre kan man finde den fine single, “Seventeen”. Singlen er fyldig og stemningsfuld med pompøse synth-lyde, en delikat, instrumental opbygning og selvfølgelig Léons smukke vokal med melodilinjer, der både fremføres med hendes dejlige og karakteristiske, dybe ryst og hendes lysere, luftige klang.
I forbindelse med valentinsdag i går, udsendte Léon en æstetisk musikvideo, hvor de to medvirkendes forhold vises fra sine gode og hårde sider. Videoen skildrer både de to personers hengivenhed til hinanden med varme og inderlige kram, smil fra hjerterne og gode stunder sammen såvel som deres skænderier og frustrerende problemer i forholdet — en ærlig og kærlig fortælling. Se musikvideoen lige her, og hør singlen herunder:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com