fbpx

Redaktionens bud på de 10 mest spændende COLORS x STUDIO performances

Foto: Hans Philip // Screenshot fra YouTube: Somendrøm | A COLORS SHOW 

COLORS er en unik æstetisk musikplatform, der fremhæver talenter fra hele verden. De fokuserer på at promovere de mest karakteristiske, nye kunstnere og deres originale lyd. COLORS’ mål er at skabe klarhed og ro ved at tilbyde en minimalistisk scene, hvor artisten står i et spotlight og præsenterer deres musik uden distraktioner.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Bruger man blot 10 minutter på at dykke ned i COLORS’ univers, vil det meget hurtigt blive tydeligt, hvor svært det er, kun at udvælge 10 performances til fremhævelse. COLORS har valgt at give plads til både velkendte såvel som helt nye navne, og alle kunstnere fremstår unikke og originale, når de står i et COLORS-studie, uden nogen form for forstyrrelser. Man kan fokusere på både artist og musik, og det er let at glemme både tid og sted, uanset hvilken performances, man er klikket ind på. Vi har på redaktionen fundet frem til de 10 mest spændende performances, som vil her vil dele med jer.

Hans Philip – “Somendrøm”

Hans Philip er, efter at have startet sit soloprojekt, blevet en af de mest spændende artister, der er at spotte i landet. Vi er glade for, at han er en repræsentanterne for dansk musik som er udvalgt til at performe for COLORS. I sin performance deler han et melankolsk øjeblik med sin splinternye single “Somendrøm”. Stemningen oser af en drømmende atmosfære, da Hans Philip leverer sin tekster med sin bløde, luftige og nærmest trøstende stemme. Trænger man til et afslappet øjeblik, kan man roligt kaste sig over Hans Philips COLORS-performance.

Yellow Days – “Love Is Everywhere”

Bag navnet Yellow Days gemmer George van den Broek sig. Han skaber melankolsk indie-soulpop, og har i løbet af de sidste par år imponeret med flere af sine projekter. Med sine guitarbaserede melodier, lette vokal og karismatiske fremtræden, er man ikke i tvivl om, at Yellow Days har en lys fremtid foran sig som artist. Man kan med glæde nyde den nedbarberede COLORS-performance af nummeret “Love Is Everywhere”, hvor Yellow Days igen viser, hvor meget, han har at byde på

Christine And The Queens – “People I’ve Been Sad”

Den franske artist Héloïse Letissier er bedre kendt under kunstnernavnet Christine And The Queens, eller bare Chris. Sangerindens charmerende melodier, inderlige vokal kombineret med teatralske koreografi adskiller hende fra mange andre artister verden over. Den strålende performance af “People I’ve Been Sad” er et klart eksempel på, hvorfor den unge franskmand er en meget klar stjerne på musikhimlen. Den tunge bas og det elektroniske beat med Chris’ melankolske tekst og stemme danner et fantastisk lydlandskab, og vi er vilde med det.

Baby Rose – “All To Myself”

Den unge sangerinde og sangskriver Baby Rose er ikke til at glemme, når man først har hørt hendes stemme. Meget få sangere har den egenskab at være fuldstændig genkendelig, når man hører dem – Baby Rose er en af dem. Med nuancer af både Nina Simone og Billie Holiday skaber hendes COLORS-performance af sit nummer “All To Myself” et øjebliks magi, hvor den hypnotiserende vokal får dig til at glemme tid og sted. Baby Rose formår at være både sårbar, kraftfuld, gribende og fængslende på samme tid, og vi er ikke i tvivl om, at der vil komme meget mere af den slags magi fra den unge stjerne i fremtiden.

Kwamie Liv – “Look At What I’ve Done”

Den dansk-zambiske sangerinde og sangskriver Kwamie Liv har længe imponeret med sin musik, som består af et genremix af elektropop, R&B og soul. Også i sin COLORS-performance af sit nummer “Look At What I’ve Done” imponerer hun, ved at fange seeren med sin rolige og inderlige stemme. Den smukke gengivelse af nummeret er fortryllende med den klassiske instrumentering, og sangerinden har en eventyrlig og drømmende fremtræden. Der er absolut ingen tvivl om, at Kwamie Liv har noget helt særligt at byde på med sit tydelige talent og evne til at fange seeren i sin performance. Som en ud af de tre danske navne, der er at spotte på listen over COLORS performances, vil Kwamie Liv give verden en god grund til at holde øje med danske artister.

Alicia Keys x SiR – “Three Hour Drive”

Med Alicias Keys‘ kærlige og beroligende stemme i selskab af SiRs rolige og luftige toner på deres COLORS-performance af “Three Hour Drive” glemmer man alt om stress og jag, og har rig mulighed for at drømme sig væk. Keys har været et stort navn i musikkens verden i mange år, men udgav sidste år sit mest personlige og selvbiografiske album til dato opkaldt efter stjernen selv, ALICIA. Nummeret “Three Hour Drive” er et udpluk af de mange skønne sange, som er at finde på albummet. Oprindelig får Keys følgeskab af Sampha på nummeret, men SiR tager opgaven til sig og leverer en, om muligt, lige så skøn udgave af nummeret.

Arlo Parks – “Cola”

Arlo Parks leverede en smuk COLORS performance af sin single “Hurt” og har efterfølgende fået lov at gæste COLORS-scenen endnu engang. Denne gang tager stjerneskuddet os tilbage, hvor det hele startede med sin elegante og fængslende udgive af sin debutsingle “Cola”, nu som en COLORS-performance. Nummeret bliver leveret som en smuk og rolig performance, og Parks formår med sin sjælfulde stemme og sit poetiske tekstunivers at gribe og ikke mindst røre seeren.

CHINAH – “Give Me Life”

Med deres funklende elektro-pop melodier har CHINAH hurtigt skabt et image og kendt navn. Deres debutalbum fra 2018 rummer mange lækre numre med fede beats og en fængslende vokal, som altid. Ét af numrene har CHINAH genskabt i en kraftfuld og forfriskende udgave i deres COLORS-performance af “Give Me Life“. Vokalen fra forsangerinden er både skrøbelig og forførende i takt med at det tunge, elektroniske beat får lov at fylde i baggrunden. I selskab med Hans Philip og Kwamie Liv er CHINAH en god repræsentant for dansk musik, og det vil være alt andet end spild af tid at se deres vilde performance for COLORS.

ENNY x Jorja Smith – “Being Black Girl Remix”

ENNY er den første signede artist på Jorja Smiths FAMM Label, og udover denne bedrift spår vi en stor fremtid for den seje rapper. Den spirende sanger og rapper ENNY holder til i det sydøstlige London, hvilket er tydeligt, når hun med i sin COLORS-performance med sin sprøde stemme og kraftige accent performer “Peng Black Girls Remix” i selskab med kollegaen Smith. Med sin beroligende stemme og selvsikre fremtræden tilføjer Smith en afslappethed og coolnes til deres COLORS-performance, og vi håber at se meget mere samarbejde mellem de to talentfulde kvinder i fremtiden.

Her – “Five Minutes”

Med ordene “Simon used to sing this song. I’m gonna sing it now. For him” starter Victor Solf som anden part i den franske duo Her sin performance af nummeret “Five Minutes”.
Mere end halvvejs gennem procesen med at skabe deres debutalbum, blev duoen på tragisk vis opløst, da Simon Carpentier gik bort efter en lang og hård kamp mod cancer. Victor lovede Simon at gøre albummet færdigt. Løftet blev holdt og Hers debutalbum udkom i 2018.
Man kan ikke andet end at blive ramt at Victor Solfs performance. Han lever sig dybt ind i musikken, og man kan nærmest fornemme, hvordan han føler sig forbundet til sin ven igennem sangen. Udover indlevelse har Solf en fængslende vokal og ro over sig i sin performance som ville være synd at gå glip af.

Parcels – “Lightenup”

Bandet er oprindeligt fra Australien, men for tiden opstår der magi mellem de fem bandmedlemmer i Berlin. Parcels‘ musik er en direkte repræsentation af, hvem de altid har ønsket at være. Deres musik og stil rummer retropop, funk og masser af groove. Deres musikalitet og evne til at performe er ikke til at tage fejl af. Deres COLORS-performance af nummeret ” Ligthenup” giver lyst til dans, og formår at sætte et smil på læben på selv de dårligste dage. Den rummer guitarloop, discoinspirerede trommer og en funky bas. Hvis man gerne vil fremkalde følelsen af den glæde en koncert kan give, efter måneders stilhed og forbud på den front, er Parcels’ performance et god bud på at lindre lidt af smerten.


Andre nævneværdige performances:

Adeline – “Whisper My Name”. Se den her.
Allan Rayman – “Gun”. Se den her.
Anna Leone – “Wandered Away”. Se den her.
Billie Eilish – “Idontwannabeyouanymore”. Se den her.
Black Pumas – “Oct 33”. Se den her.
Demae“Use It”. Se den her.
Elli Ingram – “Sweet & Sour”. Se den her.
Kirby – “Superpower”. Se den her.
Leon Bridges – “Lions”. Se den her.
Lil Halima – “Hold Me”. Se den her.
May The Muse – “Awake”. Se den her.
Michael Kiwanuka – “Solid Ground”. Se den her.
Moses Sumney – “Cut Me”. Se den her.
Mustafa – “Air Forces”- Se den her.
Nilüfer Yanya – “Thanks 4 Nothing”. Se den her.
Rhye – “Song For You”. Se den her.
Tom Misch – “It Runs Through Me”. Se den her.
[/ihc-hide-content]

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com