fbpx

En dråbe Waits, en dråbe Cohen, og masser af Eucrow = din nyeste obsession

Foto: Ida Bøgelund Larsen (pressebillede)

Med melankolsk, akustik, dybdeborende historiefortælling og en moden, mørk vokal, fortryller Harry Eucrow enhver lytter.

Hvis du er til Tom Waits og Leonard Cohen, dystre og dybe følelser, og intense vokalpræstationer med nervefuld røst, så vil du elske at blive introduceret til Harry Eucrow. Vi har at gøre med en spirende, dansk artist, der kan noget helt særligt med sin folk’ede guitarlyd og bemærkelsesværdige stemme. Bag alter egoet, Harry Eucrow, finder vi forfatter og aktivist Harald Toksværd, som er aktuel med debutromanen “Veni Veni Veni”. De lyriske evner lyser utvetydigt frem i artistens musikalske virke på den nye single “Nothing Will Mean Anything”, som fremstiller en slags drømmende parallelverden, der er forførende og forvirrende.

Sangen åbner for et dystert, håbefuldt og smertende følelsesunivers allerede fra det øjeblik, første toner lyder fra den. “Nothing Will Mean Anything” er absolut et lyt værd, og du kan høre den, dér hvor du sædvanligvis streamer din musik.
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com