fbpx

GRNMO og MAAD ZEN har slået sig sammen om sang der booster din selvtillid

Foto: Victor Nyland Poulsen (pressebillede)

Hårdtslående rap kombineret med bløde synthesizere og en følsom tekst. GRNMO og MAAD ZEN har skabt en hiphop-sang der kan lidt af hvert.

GRNMO (der udtales ‘Geronimo’) laver hårdtslående hiphop, der samtidig er følsomt og har bløde R&B-vibes. I den seneste tid, har han slået sig sammen med kollegaen MAAD ZEN, og sammen har de skabt sangen “I Don’t Need You”. Singlen bærer præg af de tos kærlighed for hiphop og rap, men selvom sangen er en hårdtslående hiphopsang med både trap hi-hats og fremtrædende 808’s, så der der stadig masser af melankoli og følsomhed at finde i sangen.

“I Don’t Need You” handler om følelsen af, nogle gange at være nødt til at sige nej til kærligheden, og indse at man har nok i familie og venner. Sangen er ment som en booster til din selvtillid, og blandingen mellem de hårdtslående elementer og den følsomme melodi, rammer hensigten ganske glimrende.

Til sangen kommer også en musikvideo, der i klassisk rapperstil, viser både damer, pistoler, alkohol og penge. Se videoen på YouTube her
Eller lyt til “I Don’t Need You” her:
Spotify

Tags:
,
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com