fbpx

Nymalet er klar med morsom musikvideo til deres nyudgivne single

Foto: Frida Techau (pressebillede)

I sidste uge udgav musikkollektivet deres første single, som blev mødt med smil og roser. I dag er de klar med musikvideo til sangen.

Gruppen kalder sig Nymalet og det giver god mening at name-droppe, når gruppen består af ingen mindre end Katinka Bjerregaard, Trine Jørck, Torben Guldager, Asger Techau, Johan Olsen, Christian Hjelm og Daniel Buchwald. De syv musikere er venner på kryds og tværs, og ville som noget nyt prøve kræft med at være i en musikalsk konstellation sammen. Den første single gruppen har udgivet, udkom i fredags og hedder “Selvom Du”. Det er en skæv kærlighedssang med en energisk stemning og et rocket lydbillede. Den handler om, at man skal stoppe og se, hvem der venter på én.
Også musikvideoen kan man kalde skæv. De syv egoer mødes til en omgang bordtennis, og det er tydeligt at se, hvor gode venner de syv er. Der klippes skiftevis mellem scener hvor der er close-up af artisterne der synger, både alene og sammen, og klip hvor der bliver spillet bordtennis. Videoen er befriende, uformel, sjov og karismatisk – alt på samme tid.

Snyd ikke dig selv for et smil på læben med Nymalets musikvideo, som du kan se på Katinka Bjerregaards Instagram her, eller på gruppens Facebooksside her.

Du kan også høre singlen
Spotify.
Eller Apple Music.Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com