fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 10

Foto: BATHSHEBA // Nicoline Thim Jensen / Universal Music (pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Vi har tilføjet 25 nye sange. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af ugens godter herunder.

BATHSHEBA – “LALA”

Det unge, danske stjerneskud BATHSHEBA er i dag ude med sin første singleforløber til sin kommende debut-EP. “LALA” er en basdrevet sang fuld af energi, som, med sine Sia-inspirerede melodier, handler om at prøve, at lukke al verdenskaos ud af hovedet. Ved at dele ud om sine frustrationer på singlen, håber hun, at andre vil føle sig mindre alene, hvis de også går rundt med frustrationer. Om singlen fortæller BATHSHEBA:
Jeg håber, at folk vil lytte til sangen og anerkende, at det er ok at føle, at det hele er lidt shitty lige nu. Fordi det sidste års tid har været hårdt på så mange måder, og det er helt ok at være udkørt og overvældet. For mig er musik terapi, og jeg håber, at andre også kan finde trøst og støtte i mine sange.

K-Phax – “Pretty Lights”

K-Phax er endelig tilbage med ny musik. Denne gang i form af en Kanye-inspireret single, “Pretty Lights”. I løbet af det sidste år, har K-Phax sat sig solidt på den danske hiphop-scene, og har under lockdown’en brugt stort set al sin tid i studiet, hvor han har arbejdet på, hvad der skal blive starten på et nyt kapitel for hans kunstneriske karriere. Det nye kapitel starter ud med “Pretty Lights” som blev skrevet, for at kunne bruge optimisme omkring fremtiden ind i en tid, hvor vi alle kan synes, det hele ser lidt mørkt ud. K-Phax fortæller, at hele kernen af inspiration handler om, at uanset hvor man er i sit liv, er ‘the lights in the city altid pretty’.

Springer – “Tell Me”

Den danske artist Springer er ude med sin nye single “Tell Me”, som første udspil på den opfølgende EP til sin seneste EP Bad Choice fra 2020. Med en energi, fede guitarriffs og en imponerende vokalpræstation, gør singlen at man nu kan glæde sig endnu mere til at høre nyt fra Springer. Omkvædet er sangbart og imødekommende, og selvom tankerne bag nummeret er baseret på ung kærlighed og de nedture, der kan følge med, er det alligevel et ‘danceable’, uptempo og energisk nummer. Springer fortæller om ideen bag nummeret:
– “Tell Me” handler om de selvpåførte dramaer, og den jalousi, der opstår i ungdommens kærlighedsrelationer. Vi drager nogle gange konklusioner baseret på galskab og illusioner, og de kan drive os til vanvid.

Ellers tilføjet:
Astrid Cordes – “I Will Forget You”
Black Ethics – “Valid”
Blitzkrig – “BBB”
Christopher – “Fall So Hard”
Coco O. – “Soldier”
Image Dragons – “Follow You”
JÁNA – “Outsider”
Jorja Smith – “Addicted”
Joykeeper – “Fool”
June – “Something to Lose”
KAMARA – “Young Dumb Foolish Girl”
KODI – “no good”
London Grammar – “How Does It Feel”
LP – “One Last Time”
Natasja – “Selvtillid”
NIKOTIN – “Smoothie”
Nymalet – “Selvom Du”
Stent – “Bottom Of My High”
twocolors – “Bloodstream”
Ur Tajgan – “Reign”
Verdens Sidste Idé – “Cocio og Kodimagnyl”
X Ambassadors x Earl St. Clair – “torture”

Følg playlisten her:

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com