fbpx

Going for the One er en spirende rocktrio, der serverer 00’er-nostalgisk ny single

Foto: Christian Larsen (pressebillede)

Going for the One er klar med deres anden single “Great Escape”, som netop er udkommet i dag; der er lækker guitar og flydende vokal på dagsordenen.

Den nyopstartede gruppe, Going for the One, består af de tre medlemmer Laura Pold (vokal og guitar), Lise Lotte Elmelund (bas) og Pernille Tonnesen (trommer). Sammen er de klar med den spritnye single “Great Escape”, der blander klassiske rockelementer, 00’er-klingende melodi og blide fløjtesessioner. Med et pop/rocket udtryk formår gruppen at følge op på deres glimrende debutsingle, “Dear Friend”, som udkom i den spæde begyndelse af 2021. Going for the One kan opleves live på Jelling Musikfestival, der bliver afholdt i maj måned.

Du kan høre “Great Escape” på den platform, hvor du sædvanligvis streamer musik.
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com