fbpx

Nordiske Hits // Uge 15

Foto: FABRÄK // Michael Alexander Groth for COLORROOM (pressebillede)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Coco O. – “Bad At All”

Den danske sangerinde Coco O. har efterhånden en lang karriere i musikkens verden bag sig, som rummer albums, EP’er og ikke mindst en masse hitsingler. Det nyeste musikalske udspil i rækken af mange er singlen “Bad At All”, som er essencen af artisten Coco O. Rolige R&B-vibes, et catchy omkvæd, lækre guitar- og trommeriffs og sidst men ikke mindst sangerindens altid smukke, rolige og nærmest trøstende stemme. Nummeret rummer melankolsk lyriks pakket ind i et poppet R&B-lydunivers, og formår at fange lytteren fra første tone bliver slået an. Til sangen har den danske darling lavet den smukkeste kærligheds-musikvideo, som kan få enhver corona-stresset person til at drømme sig langt væk og glemme alt om restriktioner, regler og retningslinjer.

FABRÄK – “Voldsom”

FABRÄK er et nyt skud på stammen på den danske hiphop- og rapscene. Duoen er bestående af CXRTIER og Sixten Pozsonyi. Deres debutsingle “Voldsom” leder tankerne mod navne som slowthai og Beastie Boys – og den er som titlen indikerer ret voldsom. Drengene bag FABRÄK har selv produceret nummeret, og leverer dansk rap, når det er vildest. Jo mere man hører sangen, jo mere vokser den på en. Og når den danske duo beskriver deres musik er det som:
Noget anderledes og nyt på dansk, som man skal være fucking mærkelig for ik at danske til. Hvilket vi giver dem fuldstændig ret i.

Vacation Forever – “You Gotta Hustle”

Svenske Zacharias Zachrisson er artisten og multi-instrumentalisten bag projektet Vacation Forever. Debutalbummet kom i 2018, efterfulgt af to EP’er, og det sidste års tid har budt på et par singler. Nu er han klar med en singleforløber til det kommende sommer-album Real Life Sux. Singlen hedder “You Gotta Hustle”, og som artisten selv beskriver det er det pop musik, som er en ‘screwed up’. Sangen rummer en masse følelser, som giver viben af, at det ikke bare er endnu en popsang i rækken af mange. Du kan roligt sætte “You Gotta Hustle” på, og varme op til Vacation Forevers album, som har release i midten af juni.

Ellers tilføjet:
Andreas Moe – “Hey Lulu”
Artigeardit – “Som Du Vil”
Ary x Emelie Nicolas – “Hurt You”
Blikfang -“Du gør mig go”
Division 7 – “Sensöndageftermiddag”
Emilie Adams – “Play God”
Esben Munk – “Kig nu op”
Fribytterdrømme – “Krystalpaladset”
Going for the One – “Great Escape”
KIOWA – “Dazed”
KTPIV – “fastlandet”
Levant – “Med Mig”
Liberty – “The Last Time”
LIPS LIPS LIPS – “In All Eternity”
Melby – “Magic”
Natlys – “Nuancer af grå”
Nymalet – “Klichéer”
Oh Livvi x SALTI – “Unloveable”
Paper Dog – “Deep Sky”
Rune Søltoft – “Forstår Det”
Tessa – “Mums”
Zueva – “preying in me”

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com