fbpx

Oscar Lang udgiver en single om alle stemmerne i hans hovede

Foto: Jordan Curtis Hughes (pressebillede)

Han er både multiinstrumentalist, producer og en enormt dygtig og kreativ artist.

Oscar Lang kan med sin spritnye singleforløber “Stuck” annoncere sit kommende debutalbum, som lander verden over lige midt på sommeren – den 16. juli. Det engelske stjerneskud er absolut en artist med fart på – i 2020 udgav han hele 3 EP’er, som blev mødt af roser. Den nye single er ingen undtagelse for succesen og om nummeret beskriver Lang:
“Stuck” handler om at man genoplever pinlige situationen så mange gange ii sit hovede, så man når til det punkt hvor man bliver helt overvældet med alle de stemmer, som er i hovedet. Jeg har brugt meget tid på at tænke over gamle oplevelser, ofte så meget at jeg zoner helt ud og ikke kan være opmærksom på ting omkring mig, fordi jeg simpelthen er så distraheret af mine egne tanker. Jeg ville gerne beskrive det kaos med alle stemmerne i mit hovedet med en sang.

Oscar Lang er en artist man skal have øjne og ører åbne for, og indtil debutalbummet udkommer, kan du nyde nummeret “Stuck” og læse mere om ham i vores artikel om 21 internationale navne du skal holde øje med i 2021.

Lyt til “Stuck” på Spotify.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com