fbpx

Drew Sycamore – Sycamore

Foto: Drew Sycamore // Petra Kleis (pressebillede)
Label: Warner Music Danmark
Udgivelsesdato: Fredag den 28. maj 2021

Årets måske mest hypede album er netop landet, og der er god grund til at dykke ned i det elektroniske popunivers, for albummet lever nemlig op til alle forventninger.
[rwp_box id=”1″]

Der er en god grund til at Drew Sycamore har haft tre nummer, som radiohits på stribe, indenfor de sidste par måneder. Hun forstår om nogle at skabe popbaskere, der er så ørehængende, at alle vil kunne synge med efter blot et enkelt lyt. Hendes numre “Take It Back”, “I Wanna Be Dancing” og “45 Fahrenheit”, strøg alle sammen som nummer et på de danske hitlister, kort efter udgivelse, og på stjerneskuddets spritnye album indgår alle tre hits.
Man kunne hurtigt være nervøs for, at Drew Sycamore ville have svært ved at leve op til de tre nummer-et singler, men når man hører albummet igennem, bliver den nervøsitet lynhurtigt erstattet at lettelse over, at albummet lever op til de tårnhøje forventninger, som mange har haft til det.
De tre hitsingler er alle uptempo dansehits, men på albummet møder man også den unge sangerinde fra en mere dyb, inderlig og personlig side, såsom på numrene “BodyTalk”, “Didn’t Get To Know You At All” og “Crying Wolf”, hvilket er enormt klædeligt, og er med til at skabe et flot, velovervejet og yderst gennemarbejdet album.

Lige fra albummets begyndelse med nummeret “Jungle”, kan man fornemme at stemningen lægger op en til lytteoplevelse man sent vil glemme. Og som numrene og tiden går, får man kun lyst til at høre mere, og ville ønske at albummet var dobbelt så langt, som de ti numre, det netop indebærer.
Jeg gav mig selv den udfordring at vælge én sang fra albummet, som min favorit, men den opgave er simpelthen umulig at løse. For selvom nogle af sangene minder om hinanden i stil, tempo, beat og stemning, er alle numrene også så forskellige, at de hver især kan noget helt særligt og unikt – og dét er altså en ret svær balance at kunne mestre, men Sycamore klarer det til perfektion.

Der er absolut ingen tvivl om, at Drew Sycamore vil blive mødt af ros andre steder end her hos Bands of Tomorrow, med det spritnye og fremragende album, som alle burde gøre sig selv den tjeneste at tjekke ud. Og er man ikke allerede fan af hele Danmarks nye popqueen, bliver man det lynhurtigt efter at have hørt albummet i artistens eget navn: Sycamore.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com