fbpx

Nordiske Hits // Uge 20

Foto: WHO KILLED BAMBI // Mikkel Carlsen (pressebillede)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Fusia – “Sunlight”

I en fusion af organisk og elektronisk lyd er resultatet en dansevenlig 80’erinspireret sang. Fusia er på banen med deres nye single “Sunlight”, der er deres bud på et soundtrack til Danmarks genåbning. I lydbilledet finder man blide synthesizertoner komplimenteret af drivende beat og sanger Kristoffer Randers vokal.

Soon – “Soda”

“Soda” er første udspil fra Soons kommende album, der ser morgendagens lys til efteråret. Den århusianske duos nye sang er catchy og kom til verden efter en lang skriveblokade forsaget af corona. Ud af det blå kom denne skønne single, der samtidig mindede drengene om, hvor vigtigt det er, at bibeholde umiddelbarhed og glæde i musikken.

WHO KILLED BAMBI & Lydmor – “Shanghai Roar”

Det populære og eftertragtede strygerensemble WHO KILLED BAMBI har netop udgivet et album med titlen 12 med 12 sange hvorpå nordiske kunstnere optræder med deres originale materiale. Strygerensemblet har oplevet mange ting blandt andet optræden på Roskilde Festival og at være i studiet med Hugo Helmig. På playlisten i denne uge finder du “Shanghai Roar” fra deres album. Lydmors sang har fået kærlig behandling af strygerensemblet og det resulterer i en smuk version af den populære sang.

Ellers tilføjet:
Aick – “Only”
Aksglæde – “Passager”
Artigeardit X KESI – “Er her”
Asger Techau – “No Better Time”
Benjamin Ingrosso – “I min lägenhet”
Bjonko feat. Klamfyr – “Burek King”
Coucheron – “Cannonball”
Duppy Tales – “High Tide”
DØSSI – “how about now”
Glitchi – “Silicon Valley Whores”
GRETA -“VIbrant”
Huset – “Känslan”
Jake Lee – “Better”
Junior Brown – “Som Det Var”
Konni Kass – “Circles”
Late Verlane – “Dark Side of The Gym”
Markus Matland – “Give Me a Day”
M.I.L.K – “Poolside”
Nikotin – “Dine Øjne”
Tendens – “Sexy Nothing”
Tony’s Tears – “Glory”
Valerie -“Reckless Heart”

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com