fbpx

Tivoli annoncerer spændende navne til Lillefredag og til deres nye musikkoncept i haven

Foto: Drew Sycamore // Petra Kleis (pressebillede)

Efter en lang række kedelige nyheder på festivalfronten, er det dejlig med nogle glædelige nyheder om koncerter i løbet af sommeren. En af de glædelige nyheder står Tivoli for, som netop har lanceret et nye musikkoncept i haven, hvor mange store og spændende artister skal spille.

Konceptet er en Havefest, hvor der bliver vil blive optrådt på tre forskellige scener – Orangeriet, Plænen og Pantomimeteatret. Artisterne, som skal spille til Tivolis Havefest, er blandt andre Drew Sycamore, Peter Sommer, Christopher, Hans Philip, Faustix og Søs Fenger. Første dato for Havefesten er den 21. maj – dog er det endnu ikke meldt ud, hvilke artister der spiller på de forskellige datoer.

Desuden har Tivoli også afsløret navnene, som skal spille op til dans til årets Lillefredag-koncerter. Blandt artisterne er De Danske Hyrder, Pind, Emil Stabil og Artigeardit. Det er Angående Mig og Bathsheba, der står for at åbne for Lillefredags program den 27. maj.

Du kan roligt glæde dig til varme sommeraftener i Tivoli, hvor du kan nyde musik fra nogle af Danmarks dygtigste artister. Du kan læse meget mere om Havefest og Lillefredag på Tivolis hjemmeside.

Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com