fbpx

10 nye navne til SPOT 2021

Foto: Guldimund // Lene Kronow (pressebillede)

Det vælter ind med gode festivalnyheder! En af dem vi er særligt glade for, er SPOT festival der løfter sløret for endnu 10 fede, upcoming navne til den kommende festival i september.

Programmet til SPOT festival 2021 er allerede godt plastret til med fede, upcoming artister fra den danske musikscene. Alligevel formår den Århusianske festival i dag at gøre den endnu federe ved at krydre den med endnu mere lækker musik! I dag har de offentliggjort 10 nye navne der skal optræde på festivalen, når den løber af stablen den 16. og 17. september i Århus. De offentliggjorte artister er AGGi DiX, Soleima x Live Strings, Blaue Blume, Guldimund, Brimheim, GRETA, JOSVA, RoseeLu, Athletic Progression og Statisk

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com