fbpx

Alva Ravn tager dig med på rå og æstetisk oplevelse

Foto: Balder Maximus (pressebillede)

Alva Ravns nye video er den perfekte balance mellem eufori og paranoia Indie-kometen Alva Ravn er klar med et mørkt og lokkende visuelt udspil.

Hvis du ikke kender navnet Alva Ravn endnu, lover vi dig for, at du kommer til det! Med sin nye EP Hindsight har hun markeret sig selv på kortet over det danske musiklandskab. Fra EP’en får vi festsangen “Molly”, som i dag bliver tildelt en spritny musikvideo. I videoen skildres en ensom fortælling om en kaotisk fest, hallucinerende øjeblikke og alenetilværelsen dagen efter. I smukke omgivelser af en majestætisk hall sværmer Alva Ravn rundt og viser vej igennem musikvideoen.

Det er både en rå og æstetisk oplevelse, seeren bliver taget med på. Du kan se den flotte video lige her på YouTube

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com