fbpx

Ju Kaia går på scenen som Bands of Tomorrows Uimodståelige den 26. juni

Foto: Sarah Fresco (pressebillede)

Vi har planlagt en hel masse fede koncerter henover sommeren, og det er fantastisk at få lov til at præsentere nogen af de navne, vi tror, er på vej til at tage et ordentligt spring ind i musikbranchen. Derfor er vi også stolte over at præsentere Ju Kaia som en af Bands of Tomorrows Uimodståelige, der skal spille i Byhaven den 26. juni.

Ju Kaia er en særdeles spændende kunstner på den danske soul-scene. Med hendes mørke, modne vokal synger hun nemlig lige ind i hjertet så det kan mærkes i lang tid efter. Ju Kaia har særligt gjort sig bemærket med sangen “Chit Chat”, der strøg direkte ind og blev nummer et som bobler på P3 og som allerede har rundet de første 100.000 afspilninger på Spotify. Og på den nyere single “Silky Skin” komplimenterer hendes skarpe vokal beatets bløde toner på den der måde, der giver et skævt smil på læben.

Ju Kaia beskriver selv sin lyd, som noget der er i konstant bevægelse, og selvom der på de nuværende udgivelser er tydelige inspirationer fra soul- og jazzgenrene, så fortæller hun, at hun ikke er fastlagt på en genre, og at hendes musik kan stikke i alle mulige retninger. For øvrigt kan du lære Ju Kaia meget bedre at kende i det miniinterview vi lavede med hende, da hun var vores Ugens Upcoming.

Vi er meget spændte på, at Ju Kaia går på scenen i Pumpehusets Byhave den 26. juni, hvor hun spiller op til en vild fest med det andet act praytell. På hendes indspilninger skinner passion og inderlighed nemlig enormt kraftigt igennem, og vi kan næsten ikke vente med at finde ud af, hvordan det føles i levende live.

Find facebookbegivenheden her for informationer til aftenen – vi ses!

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com