fbpx

Nordiske hits // uge 22

Foto: School of X // Jonas Bang (pressebillede)

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Darin – “Can’t Stay Away”

Darin er en af de artister fra vores naboland Sverige, som vi desværre endnu ikke rigtigt har fået øjnene op for i Danmark. Ikke desto mindre er han i gang med en stor karriere, og kan allerede skrive samarbejder med blandt andet Robyn på sit CV. I denne uge har vi tilføjet hans nyeste single “Can’t Stay Away”, der er en vaskeægte popbasker med elementer af funk, som sætter gang i onsdagshofterne. “Can’t Stay Away” er den første sang fra et kommende album, og der er altså ikke nogen grund til, at vi i Danmark ikke skulle få øjnene op for den svenske sangskriver.

School of X – “Feel Of It”

På den nye single “Feel Of It” fra School of X, ser vi en ny side fra den dygtige sangskriver. Sangen bliver nemlig sat i gang med et backbeat, og så starter en glad og positiv stemning, som man ellers normalt ikke ville forbinde med School of X. Selvom lyduniversets stemning siger høj sol på en skyfri himmel, er det ikke en lutter solskinshistorie, der lægger til grund for sangen. Sangen udspringer nemlig af de frustrationer manden bag School of X, Rasmus Littauer, kan føle, når det føles svært at bryde ud af kedelige daglige rutiner. Om ikke andet så er “Feel Of It” en opløftende sang, der giver dig det sidste skub for at komme succesfuldt igennem første halvdel af ugen.

Alva Ravn – “All I’ve Got To Spend Is Time”

Den norske popartist Alva Ravn er nok bedst kendt for hendes karakteristiske stemme og hendes enormt internationale lyd. Derfor er det os en glæde, at hendes debut-EP Hindsight endelig er på gaden. Den er nemlig en helstøbt popudgivelse med lidt til enhver smag. Til denne uges playliste har vi valgt at tilføje “All I’ve Got To Spend Is Time”, der er en lækker melankolsk popballade, som inviterer til en ekstra omgang på dansegulvet.

Ellers tilføjet:
Alexia Chambi – “blood between my thighs”
Artigeardit – “E20”
Drew Sycamore – “Bodytalk”
Frit løb – “Daisy”
Greta María – “Inte Klar Med”
Isabelle Eberdean – “Falling In Love”
Jejune – “Shell”
Jærv – “Du Vil Ikke Forsvinde”
Kaja – “What I Did”
Karl Meyer – “Where Did You Go”
Klaptrae – “You Say I’m Changing”
Kristin Sesselja – “Perfect for Me”
KRYD – “Run”
MØ – “Live to Survive”
nylenda – Without and Still Within
undret – “Ikväll Igen”
Raghd – “I Don’t Want Your Company”
SALLY – “De kommer flyvende”
Sebastian Lind – “Life is Strange”
Sidste Udkald – “Sig Farvel”
The Bland – “Tom and the Milkweed Butterfly”
Til dig – “Alene i maj”

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com