fbpx

10 hurtige til… Emelie Hollow

Foto: Universal Music Group (Pressebillede)

Sangerinde og sangskriver Emelie Hollow har taget Norge med storm og har et utal af streams på Spotify. Den fremadstormende kunstner har i fredags udgivet sit debutalbum Half The Story, og vi har i den forbindelse stillet hende 10 hurtige spørgsmål, så vi kan lære hende endnu bedre at kende.

Emelie Hollow har på kort tid indtaget den norske musikscene og sætter sit præg med sine stærke tekster og kraftfulde popmusik. Hendes spirrende talent blev især sat under radaren, da hun medvirkede på singlen “Lily” sammen med Alan Walker. Siden tog hendes succes fart med debut-EP’en Hear It Out Loud fra 2019, og nu er hun altså ude med sin formidable popplade Half The Story. Den norske hitmager lader til at ride på en ustoppelig bølge af succes, hvor hun fortsat udgiver popnumre, der kendetegnes ved hendes catchy melodier og unikke vokal. Hvis du ligesom os er begejstrede for Emelie Hollows nye albumudgivelse, kan du med fordel læse med her og blandt andet finde ud af, hvad der inspirerer sangerindens musikalske output.

Min musik er…

Personlig.

Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Det føltes som en naturlig måde at udtrykke mine følelser.

Jeg finder inspiration i…

Alle omkring mig, bøger jeg læser, historier jeg hører.

Det sejeste sted, jeg kunne forestille mig, at spille med mit album er…

Måske Royal Albert Hall i London! Eller på toppen af et bjerg, hvis det nogensinde bliver muligt.

Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

At det har en del af mig i sig og at jeg altid følger min mavefornemmelse, når jeg tager beslutninger.

Sangen, jeg har arbejdet mest med på Half The Story, er…

Formentlig ”Free”. Vi havde en helt anden plan for den, men jeg er rigtig glad for, at vi tog tid til at lave den, præcis som vi gerne ville have at den skulle være.

Om Half The Story ville folk blive overrasket over at vide…

At jeg stort set skriver alt selv og at alle, der har arbejdet på det med mig, er nogle af mine tætteste venner.

En sang på albummet, som fortjener et ekstra lyt, er… Fordi…

”Mad Love”, fordi jeg havde det så sjovt med at skrive den, og jeg er nysgerrig efter at vide om andre sangskrivere føler på samme måde omkring at møde nye mennesker og forme relationer.

Historien bag albummets titel er…

Jeg ville gøre det tydeligt, at det her kun er min halvdel af historien. Det er, hvordan jeg oplevede det, og ikke nødvendigvis hvordan den anden halvdel føler omkring alting.

Når man lytter til mit nye album, skal man…

Græde lidt, grine lidt og forhåbentligt få det lidt bedre.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com